Стопани на откраднато куче предлагат 2000лв за него

Стопани търсят под дърво и камък своето куче куче. Лео е откраднат от двор в гр. Поморие. Той е кръстоска между шпиц и померан и е на три години.

По-надолу публикуваме цялата обява, разпространена в социалните мрежи.

"Възнаграждение 2000лв.! На тел. 0893585444  можете да се обаждате по всяко време на денонощието. Откраднат от двор в гр.Поморие на 22 юни 2015 год. и препродаден или задържан! ЛЕО е кръстоска между среден/малък шпиц и померан. На 3 г., към 3.800 кг., висок 35 -40 см., бяла опашка, падаща на фонтан на вафли, под която има черен кичур, бяло около муцунката, лапите, заострени ушички пясъчен цвят със стърчащи бели кичури от тях, с бял нагръдник - жабо отпред. Умолявам, ако сте купили #ЛЕО без да подозирате, върнете го! Може да е навсякъде. Възнаграждение за достоверна информация, сочеща местонахождението на ЛЕО."

Поста във Фейсбук можете да намерите ТУК.

Стопанката на Лео пише още:

"Мили приятели, има надежда ЛЕО да е във вашия град, квартал, село... по информация едни от крадците в района по Черноморието са - висок рус мъж и пълна жена, които се придвижват из страната с Лада 5, керемидено червена с багажник на покрива. Двамата търгуват на базарите за животни откраднатите кученца. Едно от тези кученца, откраднато от Сарафово, вече е у дома, благодарение на добрите хора, които случайно го купуват от крадците на пазар в Стара Загора и след като разбират от обявите тук, че се търси, го връщат на жената.

Приказката за ЛЕО също може да има своя щастлив край, благодарение на вашата помощ и подкрепа! Помогнете ми да разпространя тази информация, с надеждата да достигне до хората, които вероятно не подозират, че са купили откраднатото ми момче, Моля ви! ЛЕО е мини шпиц на 3 год., към 3.800 кг., висок 35 -40 см., бяла опашка, падаща на фонтан на вафли и под нея има черен кичур, бяло около муцунката, остри ушички пясъчен цвят със стърчащи бели кичури от тях, с бяло жабо отпред на гърдичките. Откраднат е от двор в гр.Поморие на 22.06.2015г. Ще възстановя всякакви разходи по него, ще го откупя най щедро от когото и да било друг. За контакт - Весела тел. 0893585444 денонощно!"

Снимка: Фейсбук
Автор: Атанас Георгиев
Напиши коментар