"Нашата голяма френска сватба" и "Госпожа Стихийно Бедствие" са театралните хитове в празничната седмица

Две от най-гледаните театрални комедии в България ще бъдат представени пред варненска публика в празничната седмица - 13 - 19 август 2018.

И за двете представления ще се предлагат празничен един билет за двама на билетните каси на театър "Българан" и Фестивален и конгресен център.

В понеделник 13 август от 19.30 часа в зала 1 на Фестивален и конгресен център за пореден път публиката ще се превива от смях с Геро, Евгени Будинов, Светлана Бонин, Христо Бонин и Евелин Костова в комедията "Нашата голяма френска сватба". Режисьор е Асен Блатечки. Депутат се опитва да вдигне рейтинга си с добре обмислен, донякъде абсурден ход, организирайки в един и същи ден сватбата на сина си и своята. Всичко щеше да е чудесно, ако не беше неочакваната поява на загадъчен полковник от американската армия. Дори хората с най-богато и необуздано въображение не могат да си представят невероятните сюжетни обрати, които очакват зрителите в тази съвременна, безкрайно забавна и очарователна френска комедия, в която нищо от личността на героите, не е такова, каквото изглежда и до последната изречена дума, не престава да изненадва. Заслужава да се види, заради любовта, борбата за любов и последиците от нея. Критиката твърди, че Жан Жак Брикер и Морис Ласег са едни от най-успешните тандеми в новата френска драма. На 14 и 16 август от 19.30 часа ще бъде представена култовата комедия от Алдо Николай "Госпожа Стихийно Бедствие". Зрителите ще се забавляват с неостаряващата икона на бг театъра и кино Стоянка Мутафова, Ирен Кривошиева и Николай Атанасов - Шуши, който е и режисьор на постановката. В един италиански град, в една италианска къща живеят майка, дъщеря и техния предан приятел. Най-фаталната, най-сексапилната, най-женствената дама – такава е в мечтите си от своята младост жизнената героиня на Стоянка Мутафова. Нейната 90-годишна Олга танцува степ, чарлстон, сиртаки, валс, командва цялата къща, а най-вече единствената си дъщеря Елза, останала стара мома заради нея.


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар