Куп звезди ще ни забавляват в комедията "Молба за напускане" в Летен театър - Варна

Морската премиера на "Молба за напускане" ще бъде на 24 август от 21.00 часа в Летен театър - Варна

При сериозен зрителски интерес билетите са в продажба на касите на Българан и Летен театър. Онлайн билети от ePortal.BG - ОТ ЛИНКА ТУК

Новата театрална продукция се откроява с нестандартен подход и изключителен мъжки актьорски състав. Автор на пиесата е Алексей Клас, а режисьор Богдан Петканин, който заедно с актьорите Руслан Мъйнов, Петьо Петков - Шайбата, Филип Буков, Антоан Петров, Силвестър Силвестров и Петър Данов създават свят, в който комедията и трагедията на ежедневието се преплитат в непредсказуем танц.
 
Пиесата е вдъхновена от абсурдните и същевременно реалистични аспекти на корпоративния живот. Представяйки един алтернативен свят, където работата е източник на радост и никой не съжалява за своите житейски избори, тя използва хумора, за да подчертае иронията и абсурдността на нашето ежедневие. В тази вселена, хората работят с удоволствие, закъсняват с радост и остават извънредно, без да искат да напускат работното си място, а в края на деня, дори и пицата е предмет на хумористично обсъждане.

"Молба за напускане" не е просто театрален спектакъл, а истинско изживяване, което задълбочава възприятията ни за реалността и щастието в работната среда. Въздействащата сценография е дело на художника Милен Боричев. Всеки детайл от декорите допълва образите на персонажите, подчертавайки абсурдността и комичността на техните ситуации. Костюмите са вариация от строго делови до ярко карикатурни, което усилва въздействието на всяка сцена.
 
Диалозите в комедията са остроумни и изпълнени със сатира, като в тях често се срещат препратки към съвременни социални и културни теми.

 


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар