Депутати от ДПС отидоха при протестиращите, Карадайъ поздрави на турски

Част от парламентарната група на ДПС, начело с Мустафа Карадайъ, излязоха при протестиращите пред Народното събрание.

Мустафа Карадайъ дори поздрави на турски език част от събралите се симпатизанти и се ръкува с тях. 

"Знаете ли за какво сте тука?", обърна се Карадайъ към симпатизантите и сам отговори: "За оставката!".

"Те са дошли за оставката, и ние сме за оставката и решихме да обменим мисли. Тече дебат вътре, ако имат поръчение, да го кажем в залата. Първо с тях, после с вас ще говорим", отвърна Карадайъ на събралите се журналисти. 

"Излизаме за да им благодарим за подкрепата", коментира Част от парламентарната група на ДПС, начело с Мустафа Карадайъ, излязоха при протестиращите пред Народното събрание.

Мустафа Карадайъ дори поздрави на турски език част от събралите се симпатизанти и се ръкува с тях. 

"Знаете ли за какво сте тука?", обърна се Карадайъ към симпатизантите и сам отговори: "За оставката!".

"Те са дошли за оставката, и ние сме за оставката и решихме да обменим мисли.

Тече дебат вътре, ако имат поръчение, да го кажем в залата. Първо с тях, после с вас ще говорим", отвърна Карадайъ на събралите се журналисти. 

"Излизаме за да им благодарим за подкрепата", коментира Йордан Цонев. 

"Ще ги помолим да бъдат внимателни, да не бият депутатите, които подкрепят управляващото мнозинство. Защото онази вече видяхме обратното, това не е добра практика. Ние сме мирни хора, нека всички си кажат мнението за да знаят политиците какво да правят", допълни Цонев. 

"Когато протестиращите от страната идват да протестират в София, сигурно имат нужда от организация. Когато тези, които протестират от София, нямат нужда. Ей, тука на Докторската градинка, събираме се, и аз така идвам, без организация. Хората от страната, също трябва да бъдат представени на жълтите плочки, нали не е ок, само софиянци да сме тука", коментира Йордан Цонев твърденията, че има организация на симпатизантите от партията.


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар