Звезда от турските сериали празнува Рамазан Байрам у нас

Гюлсим Али, която е родом от България, се прибра при роднините си и празнува преди дни Рамазан Байрам с най-близките си хора.

Мегаизвестната актриса край Босфора от години живее в Турция, но не пропуска възможност да се завърне в родния си град. Гюлсим не иска да привлича вниманието към себе си и тайно отива в Русе, но в града бързо научават за височайшето присъствие. Али се издава, като си пуска снимка от езерото в русенското село Николово, което е любимо място за отдих на русенци.

Сапунената звезда не се задържа дълго време край Дунав и се завръща към професионалните си ангажименти в Турция, пише България Днес.

Преди две години Гюлсим беше избрана да си партнира с любимец №1 на фенките на сериалите - Къванч Татлъту, в мащабната продукция "Ако кралят загуби". В сериала двамата по сценарий са двойка.

Гюлсим за пръв път попада в светлината на прожекторите през 2009 г., когато печели в София конкурса "Супермодел на България". Тогава тя е едва на 14 г. и е най-малката участничка, но впечатлява журито с отлични мерки и височина от 174 сантиметра. Впоследствие хубавицата представи страната ни на световно дефиле в бразилския град Сао Пауло. Родена е на 18 февруари 1995 г. в Русе в семейството на български турци и никога не губи връзката си с родния град.

Първите стъпки на Гюлсим в киното са през 2012 г., когато се явява на кастинг и е одобрена за второстепенна роля в поредицата "Последното лято на Балканите 1912".


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар