800

През последните години у нас войните са главно в социалните мрежи. Една от най-ожесточените е тази между скандалния журналист Георги Гюзелов и звездния гримьор Валентин Кулагин.

Всъщност двамата нямат нищо общо, освен, че се надпреварват по брой врагове, заради острия си език. Едва ли има сила, която би ги спряла да изразят мнението си за някого или нещо, а то в повечето случаи е негативно. От цялата ситуация най-печеливши са техните последователи, които има на какво да се забавляват.

t

Последната им закачка бе само преди дни, когато гримьорът съобщи: „Днес съм вкъщи, на топло, в настроение да отговарям на всички вас“. Секунди по-късно изгря и първият коментар, очаквано от Гюзелов, който го посъветва: „Повикай си жиголо, не стой сам“.

Това бе достатъчно, за да запали искрата на цветущата онлайн война. Гримьорът е известен с парадирането на нетрадиционната си сексуална ориентация и дори е признавал в интервю, че е безполово същество, което често бива използвано от журналиста в критиките му към стилиста. Все пак войната между двамата засега е стихнала, тъй като Георги Гюзелов е останал без профил в социалната мрежа след поредния си цветущ коментар.

  Пребиха един от малкото журналисти, които не си "затварят" устата