Кандис-Мери Фокс отказала да се лекува с химиотерапия, след като и открили рак на щитовидната жлеза. Вместо това се отказала от вредните си хранителните навици. 31-годишна жена, за която лекарите прогнозирали, че ще живее още максимум 5 години, твърди, че се е преборила с рака чрез плодове.

Изумените лекари констатират, че Кандис напълно се е преборила с рака.

„Вместо да живея за забавление, уикенди и работа, аз напълно промених погледа си към живота. Реших да живея за себе си и да се наслаждавам на живота такъв, какъвто е. Това проработи!“ казва англичанката.

Отказала химиотерапия

Ракът й бил диагностициран преди три години, след което е трябвало да се оперира. Когато ракът започнал да напредва, отказала да отиде на химиотерапия.

„Вместо това започнах да се грижа за храненето си. Всеки ден се хранех с ананас, грейпфрут, лимон, ябълки, киви и банани.“ посочва Кандис за DailyMail.

Тя също остранила „токсините“ като алкохол, цигари и месо. Само шест месеца по-късно, болестта изчезнала.

  За да няма обидени: Плод, цвете и подправка за всяка зодия

Без подкрепата на съпруга си

– „Нямах подкрепа от съпруга си и това е причината да се разделя с него!“ пояснява Кандис, добавяйки, че покрай него е привикнала с някои лоши и нездравословни навици.

Днес, след като преминала през собствената си терапия, тя е напълно здрава и щастлива, че е получила възможност за нов живот.