Любимата театрална комедия на България „Жена ми се казва Борис“ отново ще зарадва варненци и гостите на града на 17.12.2029 от 19.00 часа в зала 1 на Фестивален и конгресен център 

Билетите са в продажба на касите на ФКЦ и „Българан“. След края на представлението пускат билетите за очакваната премиера на комедията „Женитба“ със специални цени за ранна продажба!

„Жена ми се казва Борис“ – сюжетът е увлекателен, изпълнен е с много смях и моменти с пародия. Накратко става въпрос за най-често срещаната ситуация в любовта, а именно изневярата. Никой няма да иска да се окаже в положение, когато любовница му внезапно му заявява, че ще се срещне с жена му, за да и разкаже всичко за тяхната двегодишна интимна връзка! Случайността изпраща на Жорж ( Станимир Гъмов ) спасител в лицето на артистичния и изобретателен Борис ( Румен Угрински ). “Спасителят” обаче забърква такъв вихър от недоразумения, че една провинциална брачна двойка панически бяга от Париж, за да е далеч от столичните безумия, една жена губи мъжа си, друга любовника си, един мъж през съвсем кратки отрязъци от време се чувства ту като рогоносец, ту като щастлив съпруг, друг вече не е наясно със сексуалната си ориентация.

Участват актьорите: Румен Угрински, Станимир Гъмов, Стефан Рядков, Петьо Петков – Шайбата , Диана Любенова, Ернестина Шинова и Жанина Дончева.