Здравко от „Ритон“: Лудогорец е латиноамерикански клуб, дано ЦСКА ги бие пак

На победа за ЦСКА срещу Лудогорец днес се надява един от популярните фенове на „червените“ – Здравко Желязков от дует „Ритон“.

„Силно се надявам ЦСКА да победи Лудогорец, така както го направихме и за първенство. Много пъти съм си казвал мнението за тима от Разград и то никога не е било добро. За мен това не е български клуб, а по-скоро латиноамерикански. Тази практика не я харесвам и е порочна за българския футбол. Критикувал съм дори ЦСКА, когато на „Армията“ гъмжеше от португалци. Българските отбори трябва да залагат на български футболисти, които да бъдат ядро и около тях да се гради. И ако се взимат чужденци, те да бъдат с класи отгоре и да вдигат новото. Те обаче не трябва да бъдат основата на клуба, както е в Разград. Там има един българин в лицето на Светослав Дяков, който си изкарва картона, още като слезе от автобуса.

Мачът ще си го гледам вкъщи. Суеверен съм и предпочитам да съм си сам. Даже в по-голямата част от времето съм с гръб към телевизора. Когато не гледам, нашите вкарват. Така ми е по-добре, защото няма излишни нерви“, каза той пред „Меридиан Мач“.

 

 

ИЗПРАТИ НОВИНА: ТУК или на страницата ни във Фейсбук

Вашият коментар