Загубиха куфара на Кичка Бодурова

Кичка Бодурова се прибра в родината, но с един куфар по-малко, ожали се пред „Телеграф“ самата тя. „Просто не дойде, а в него ми бяха тоалетите за концертите на 1 юли в Летния театър във Варна и на 17 юли в Летния театър в Бургас“, обясни певицата.

Нежност и тъга
Тя е кацнала на летището във Варна, тъй като там са й колите, а после се е прибрала в къщата си до Несебър. „Смених три полета, най-дългият беше 12 часа. Валеше, но като кацнах, спря и в момента времето е разкошно“, сподели Кичка. Тя с нетърпение очаква да види и пипне първото физическо копие от новия си, 30-и поред, албум „Нежност и тъга“. „Нарекох го на една стара песен на Найден Андреев, която направих в съвсем нов аранжимент. Като цяло съм запазила стила с балканското звучене, който се харесва най-много от почитателите ми“, допълни звездата.

Ваканция
В момента тя е сама, но цялото й семейство ще пристигне един след друг в следващите дни. „Кристи ще си дойде за концерта във Варна, тъй като на 8 юли става на 30 г. Тя сама реши да го празнуваме в България и ще дойде с баща си, за да го отбележим семейно, защото най-често по това време вече съм в България и не сме заедно на рождените й дни. Наскоро с гаджето й бяха на екскурзия в Испания през ваканцията. Преди нея ще дойде и Маги, но ще остане най-много две седмици, тъй като от 17 юни й започва летният семестър. Иска да завърши бакалавър до края на декември и има да взима няколко изпита. И двете деца излязоха много ученолюбиви“, доволна е Бодурова. Кристи-Жаклин пък завършва докторантура по най-новата специалност в САЩ „Социална емоционалност“. С нея от догодина ще работи в министерството на образованието в Невада. Тя продължава да бъде и учителка, и пише дисертация за младото поколение. 

За концерта във Варна билетите са в продажба на касите на Българан, Фестивален комплекс и Дворец на културата и спорта


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар