XtraSize: Хапчета за Ерекция и Уголемяване на члена - Помагат ли?

Тази статия описва подробно хапчетата за ерекция и уголемяване на члена XtraSize. Този сайт съдържа само необвързваща и ориентировъчна информация за хапчетата XtraSize. Администраторът на сайта не продава продукти за уголемяване на члена и не посредничи за такива продажби.

Хапчета за ерекция и уголемяване на члена

За актуална цена и текущи промоции, моля посетете Официалният уебсайт на производителя: На българският пазар има стотици хапчета за ерекция и уголемяване на пениса. Всички те се представят като чудесно средство, предназначено за увеличаване на члена, и да помогнат за постигането на дълга и задоволителна ерекция. Въпреки че никоя жена няма да ви го каже, можете да бъдете сигурни, че големината на члена е от особено значение, за да бъде тя напълно задоволена. Малкият член не е в състояние да достигне до толкова много точки на възбуда и в същото време - да бъде чудесен любовник. Без определеният за това размер, няма да бъдете в състояние да достигнете пълния си потенциал. Бързо свършване също не е много приятно за половинката ви. Размерът на члена има пряко въздействие върху начина, по който възприемаме себе си и своята сексуалност. Независимо от това дали имате дълга връзка или краткотрайни отношения с различни жени - целта винаги една и съща: да задоволите себе си и партньорката си така, че и двамата да се насладите максимално на удоволствието от интимния контакт. Неподходящият размер на члена и бързото свършване поставя и двамата Ви в неприятно положение и не можете да се насладите на пълно удоволствие. Сега си представете как би изглеждал сексуалният Ви живот с един по-дебел и по-дълъг пенис. Представете си реакцията на жените, когато го погледнат. Какво удоволствие ще изпитате и двамата, по време на полов акт.

Какво прави XtraSize уникален? Помага ли наистина?

https://www.youtube.com/watch?v=ZKYaEKtyZDU За повече информация посетете сайта на производителя - натиснете тук. Защо толкова много хора навсякъде по света са усетили добрият ефект на хапчетата XtraSize? Преди всичко тайната на успеха на тази хранителна добавка е в нейните натурални съставки. Благодарение на естествените съставки ефектът от ползването е бърз и дълготраен. Тайната е в напълно натуралните му съставки с най-високо качество. Всички билки, използвани в производството се добиват от култури, отглеждани от сертифицирани производители, специализирани в отглеждането на растения за хранителни и медицински цели. При употреба на XtraSize ерекциите са по-силни, появяват се по-често и членът забележимо се уголемява, поради разширяването на кръвоносните съдове и кавернозните корпуси. Всичко зависи от малка част на кръвоносната система, която отговаря за мъжката ерекция. Ако кръвопотока е малък, има вероятност ерекцията да не е задоволителна. Може дори да не се случи, въпреки усещането за висока възбуда. XtraSize разширява кръвоносните съдове диаметрално, причинявайки разширяване и на каверновите корпуси в пениса, които са отговорни за удебеляване на члена. Въпреки това, постигането на такъв ефект изисква редовна употреба на продукта - необходимо е да приемате по едно хапче XtraSize дневно, за да се отървете от комплексите и да се насладите на по-голяма, трайна и продължителна ерекция.

Плюсове

 1. Не води до пристрастяване;
 2. Няма негативни или други скрити странични ефекти;
 3. Подходящ са за мъже от всяка възрастова група;
 4. Приема се бързо и лесно – само по 1 хапче за ерекция на ден;
 5. При някои мъже се наблюдава промяна още в първата седмица;
 6. Повишава сексуланото желание;
 7. Повишава удоволствието по време на секс, както и това на партньорката ви;
 8. Няма проблем да се пие алкохол, да се пушат цигари, или да се използват други хранителни добавки заедно с приема на тези хапчета;
 9. Уебсайта на производителя е преведен на български език;
 10. Има 100% гаранция за връщане на парите за срок от 3 месеца.

Минуси

 1. Няма вълшебни хапчета и затова всеки мъж ще постигне различен резултат;
 2. Тези таблетки не се предлагат в аптечната мрежа, и могат да се закупят само в Интернет - чрез уебсайта на производителя.

Удоволствието е гарантирано за вас и партньорът ви в леглото!

https://www.youtube.com/watch?v=vgvytkBR0EY Ако имате слаба ерекция и си задавате въпросът "как да свършвам по бавно", или "как да си уголемя члена" - хапчетата за ерекция са едно от решенията! Ще можете да представите новата си сила с пълна гордост. XtraSize е специална формула за увеличаване на потентността и пениса, базирана на естествена рецепта. Необходимо е да подчертаем фактът, че е безопасен за здравето. Той не съдържа никакви опасни химични елементи, създаден е само от органични съставки. Продуктът е със 100% естествени компоненти и затова няма нужда от закупуване с рецепта.

Начин на приемане

Все пак става дума за хранителна добавка и трябва да следваме инструкциите за употреба, а именно: едно хапче след закуска всеки ден в продължение на 6 месеца, за постоянни резултати. Очаква се увеличение с 2,5 см след един-два месеца употреба, а за шест месеца ще видите още по-добри резултати.

Дозировка

Всяка опаковка съдържа 60 таблетки, което е препоръчителната достатъчна дозировка за два месеца. Препоръчително е да приемате една таблетка всяка сутрин с чаша вода. За да се насладите на пълният ефект, трябва да продължите да приемате хапчетата минимум 4-5 месеца, или просто да използвате 3 опаковки.

Какво е садаржанието на XtraSize?

 • TRIBULUS TERRESTRIS (БАБИНИ ЗЪБИ)
 • SAW PALMETTO (ПАЛМА-ДЖУДЖЕ) – за здравето на простатата
 • L-Карнитин – повишава физическата сила
 • L-Аргинин – стимулира кръвообращението в гениталната област за по-голямо възбуждане
 • Тиквено семе - подобрява сексуалната активност
 • Жен-шен - идеалният афродизиак, поддържа сексуалната активност
 • Женско биле - подобрява сексуалната активност при мъжете.
 • Sarsaparilla: растение, което се използва за лечение на заболявания на пикочните пътища, заболяване на простатата и импотентност. Едно от познатите му свойства е повишаване на сексуалното желание при мъжете.
 • Коприва
Ако потърсим с Google за тези съставки, ще открием, че те имат директни действия върху здравето на мъжките гениталии и за увеличаване на сексуалните резултати.

Поръчка и цени

Тези хапчета за ерекция могат да се поръчат само на официалният уебсайт. Производителят предлага много добри отстъпки за количество и периодични намаления от цената. Тоест, колкото повече опаковки закупите толкова по-евтино ви излиза като крайна цена. За да видите актуалната цена трябва да посетите уебсайта им.

Цени към момента

 • 1 опаковка (60 таблетки) е 99 лева = 2-месечна терапия – (с ефект до 3 см.)
 • 2 опаковки (120 таблетки) са 189 лева = 4-месечна терапия – (с ефект до 5 см.)
 • 3 опаковки (180 таблетки) са 250 лева = 6-месечна терапия – (с ефект до 7,5 см.)
Най-икономичната оферта е тази с 3 опаковки достатъчни за 6 месеца. Имате 90 дни да върнете неотворените опаковки, без значение от причините.

Въпроси и отговори

За допълнителни въпроси и повече информация, моля посетете страницата "Въпроси и Отговори" на производителя. Този продукт е хранителна добавка и не може да се ползва като заместител на разнообразното хранене. Този продукт не е панацея и не може да замени лекарствата, предписани от специалист. По време на курса на лечение е препоръчително да имате балансирана диета и да поддържате здравословен начин на живот. Тази статия е с информативна цел и не може да замени консултацията със специалист - лекар или фармацевт. *Спонсорирано съдържание


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар

Georgi
Kyle se porycvat tabletkite?