Часове преди сватбата с Волен Деница Гаджева разкри как лидерът на „Атака“ й предложил брак. Привидно коравият и непроявяващ емоции мъж направил невероятно романтично предложение. Случило се в Созопол, през една лятна нощ, на… файтон. Малкият Волен спял, но татко му го събудил, грабнал го на ръце и тримата се качили на файтона. Там той произнесъл сакралните думи, пише retro.bg

Деница не крие, че не е сутена жена и не е мечтала да се види в бяло. „Но все пак, жени сме, не може без това“, казва тя.

„Вълнувам се по един странен начин. Признавам, че искам да стана госпожа Сидерова, но… да не е уроки, не искам да говоря за това“, допълва тя.

Деница не крие, че с бившия доведен син на Волен – Димитър Стоянов, който всъщност я води в „Атака“ и я запознава с лидера й, вече не поддържа никакви отношения. Между бившите съученици „има голямо натрупване“ и дистанцията е неизбежна.

  Волен Сидеров: Направихме това, което хората искаха да видят от нас

„Българинът е много проклет. По-лошото е, че е лицемерен. Възмущава се, менторства, но през повечето време прави това, от което се възмущава. Волен беше смелият. В неговото положение това беше страшно смела стъпка. Целият политически елит му беше сложил хикс заради мен. Всички тези мъже, които тайно изневеряват на жените си и не смеят да се отдадат на нещо истинско, си позволиха да го коментират“, сподели Деница.

Тя повдигна още завесата около личния им живот със Сидеров. Двамата не обичат шума, а понякога си почиват просто като мълчат един до друг.

Бъдещата госпожа Сидерова заявява, че точно сега не би се върнала в политиката. „Но Волен никога не бих могла да го откажа от политиката! Това е абсурд! Той прави само това. Има една линия, която той си е изградил и я следва“, споделя тя.

„Ние, и партията, и семейството ми бяхме преследвани. Не можеш да се прибереш вкъщи, не можеш да отидеш на работа. За себе си не се изплаших толкова, колкото за тези около мен. И за него“, спомня си Деница последиците от екшъна пред НАТФИЗ.

  Египтянин е заподозрян за атаката до Лувъра в Париж

„Трябва да се освободим от злобното, от злорадстването. Постоянно се прецакваме. И нещата не вървят в държавата по тази причина. Волен никога не е искал министерски пост… Дали един ден той ще стане министър-председател, зависи от хората. Първо трябва да посееш нещо и да видиш как израства“, заяви философски Деница.

Извън политиката бъдещият й съпруг излъчвал топлина. „Дразни ме като готви, много разхвърля и трябва да чистя след него. той готви много, разнообразни неща, в големи количества. След него обаче през кухнята сякаш е преминал ураган… Той е добър баща, но трябва да има дъщеря. За да разбере жената“, сподели Деница и допълни, че вижда в бъдеще Волен Сидеров „все така неуморим, с реални постижения“.