Юлиан Ангелов

„Надявам се, че правителството, което ще бъде съставено в 44-тия парламент, ще бъде полезно за България. Нашия стремеж е да се търси обединение между българските партии за доброто на България и именно затова беше и нашето предложение и покана към най-големите партии в лицето на ГЕРБ и БСП“. Това каза за БТВ Юлиан Ангелов от ВМРО и избран за депутат от Обединени патриоти.

„Това дали те биха били съгласни с подобно наше предложение, е тяхна работа“, добави той. „Ако подобна широка коалиция наистина е невъзможна, то ще се търси друг вариант за съставянето на правителство“, коментира още Ангелов.

„Ние сме отворени към разговори с всички партии, с изключение на ДПС, като единственото ни условие е нашите основни приоритети да бъдат заложени в бъдещата управленска програма. За нас тези основни приоритети са намаляването на бедността, част от което ще е вдигането на пенсиите на 300 лева. Другите ни основни цели са ликвидирането или поне намаляването до минимум на битовата престъпност и третата и цел е във външната политика страната ни да следва националните си интереси, а не нечии чужди“, добави Юлиан Ангелов.

  ВМРО ще съди КЕВР и „Софийска вода“ за увеличението на цената на водата

източник: кросс