Владо Михайлов показа отново страхотен талант

В новото видео на "Сленг“ към парчето "Лъжи и истини“ Влади Михайлов, който изигра емблематичния образ на Денис Топал в хитовия кримисериал на NOVA “Братя“, събра мафията от лентата.

В клипа участват Сара Драгулева, Мартин Димитров и Радо Владимиров, които бяха част от хората на Михайлов във филма. 

Запис

"Мартин Димитров играеше дясната ми ръка - Радо Андреев, а пък Радо Владимиров играеше Никсъна, който ни беше хитрецът на бандата. (смее се). Това парче музикално ми се роди още докато снимахме "Братя“ и тогава имаше една идея да направим още една песен към сериала, тъй като ние направихме една. Когато това парче беше готово, си представях да го запишем тримата с Мартин и Радо, защото те пеят много хубаво, но впоследствие това отпадна като идея и направихме песента със "Сленг“, които създадоха този брутален аранжимент, който се чува сега“, разказа за "Телеграф“ Влади Михайлов, който не спира да ни радва с актьорския си и музикален талант. 

История

"Когато с режисьора оформяхме идеята за клипа, той ми каза: "А актьори?“ Аз му казах, че си имам актьорите. Едва успяхме да намерим един ден, в който всичките да сме свободни, защото точно на този момент на Радо му предстоеше премиера на филм в Норвегия, в който е в главна роля, Мартин снимаше "Клетката“, Сара също имаше премиера на филм в главна роля. Много си ги обичам и като хора, и като приятели и аз много вярвам в тях и виждаме, че успехите им не закъсняват“, разкрива още Влади. Той сподели, че по време на снимките много са се забавлявали.

"Сега монтирам един мейкинг само от глупости зад кадър, който, като гледам, ще стане половин час (смее се)“, завършва актьорът.


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар