Виктор от "Ергенът" и Мария разкриха връзката си

През последните месеци еуфорията около Виктор Стоянов е толкова голяма, че със сигурност дори самият той иска за малко да се откъсне от този свят. И преди "Ергенът“ красавецът беше познат в социалните мрежи с манията към фитнеса, но вече едва ли има човек, който не е чувал името му. 

В предаването 22 жени се бореха всячески за сърцето му, а почти година по-късно в интернет се появи новината, че той е намерил любовта още преди да замине за Турция, за да започнат снимките. Виктор вече е бил поел задължението да се впусне в това приключение. 

Наскоро всички разбрахме и коя е въпросната дама – травъл блогърката Мария Тарашманова. За разлика от бившата му половинка Мария е доста младичка. До този момент и двамата не бяха коментирали отношенията си, като дори красавицата избухна гневно в личния си профил заради всички написани по техен адрес статии.  

Е, явно и на двамата им е дошло в повече да крият връзката. Инлуенсърката не спира да пътува и да споделя впечатляващи кадри от различни места по света. Преди броени часове тя пусна снимка на стори с Виктор Стоянов в гръб. Вече всеки може да го познае дори по този начин.

На кадъра влюбените се намират в Дисниленд в Париж, а описанието определено е много романтично: "Имам теб, изкуството и Дисни. Ако това не е достатъчно, то тогава какво е?“. Двамата наистина са страхотна двойка, а хобитата им като пътуване и каране на мотори определено още повече ги сближават. 

Мария публикува всичките си кадри в социалните мрежи с много закъснение, така че не е ясно кога точно двамата са били във Франция, пише vbox7.


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар