„Грамофонът“ 05.09.2019 г. – Варна. Снимка: Личен профил на Мариела Топалова

Виктор Калев – един от любимите актьори на България поднесе невероятен мегаспектакъл на верните си фенове в морската столица. Изненадата този път беше участието на две певици, близки негови приятелки – Тони Димитрова и Нели Петкова.

Чрез езика на цветята и със стилна кошница, своето уважение към Виктор Калев поднесе и Иван Портних – кмет на Варна.

НЕПОВТОРИМ СИ! ❤️ Възхищавам се на таланта ти! Обичам те, момче!„, сподели в социалната мрежа актрисата Мариела Топалова. С изключително задоволство от представлението си тръгнаха и Ани Салич и Ажда Чаушева.

Събитието премина със сензационен успех във Варна. Капацитетът от 2000 места в Летен театър не бе достатъчен за всички желаещи да бъдат част от незабравимата и силно емоционална вечер. По тази причина Виктор обеща скоро да има обявена нова извънредна дата за гастрол.

„Грамофонът“, създаден по текстове на Ваня Щерева, с право е наричан и от зрителите, и от критиците един от най-добрите моноспектакли в България. Още с премиерата му критиката оцени виртуозността и изключителното майсторство на Виктор Калев и го определи като истинско театрално събитие.

Във Варна близо три часа той накара по неповторим начин хилядите зрители да се смеят с глас, пеейки познатите на няколко поколения песни. Истински фурор по време на вълнуващото пътешествие през годините предизвикаха появите на Тони Димитрова и Нели Петкова.

„Всичките ми спомени, всичките ми откривания за света, всичките ми мисли, чувства и настроения съм ги споделял с моя грамофон. Аз съм го слушал много. Не съм обичал да ходя на детска градина – това е бил моят „бейби-ситър“. Във Варна оставих сърцето си на сцената, разкрих душата си. Нямаше как по друг начин да изиграя себе си“, категоричен бе Виктор Калев.

„Довиждане, Варна!„, бяха финалните думи на Виктор след близо 15 минути бис.

Поклон, аплодисменти … и това е!

СПЪТНИК винаги горещо е помагал на независимите частни сцени! Защото нашата любов и съпричастност е тяхната единствена субсидия! Да го направим заедно сега! ТУК!