Светла Ковачева

Видимите резултати от наместените кадри на ГЕРБ в квартал Аспарухово, начело с Калина Белмезова, едва не отнеха живота на  жителка на квартала.

Преди седмица 56-годишната Светла Ковачева тръгва със своето колело от Бункера към центъра на квартал Аспарухово, за да купи закуска за бременната си дъщеря. При разминаване с автомобили Светла попада в огромна дупка, която остава втори месец незабелязана от местното герберско управление.

Дупка Аспарухово

Видимите резултати на партията-майка (за наместените калинки) причиняват на Светла Ковачева счупена ръка, лепен нос и фрактури по главата и тялото. Ортопедът в болницата пък ѝ казва, че е извадила огромен късмет, защото при такова падане е можело да счупи врат и да остане на място.

Дупка Аспарухово

Пострадалата е твърдо решена да съди община Варна. За целта тя си е извадила медицинско свидетелство.

Какво чака кметът на Аспарухово? Защо администрацията не си върши работата? Трябва ли някой да загине в тази дупка, за да се предприемат необходимите действия по запълването ѝ?

  С протести или без, Община Варна няма право на контрол върху ВиК-Варна

Няколко дни по-рано същата дупка е станала причина за ПТП. С цел избягването ѝ, шофьор излиза от пътя.

Дупка Аспарухово

Ние, гражданите на район Аспарухово, разбираме, че пиенето на кафенца, придружено от сладки приказки в кабинетите на районната управа е жизнено необходими за спуснатите калинки, но вярваме, че човешкото здраве и човешкият живот са далеч по-важни от клюкарстването и сърбането на кафе под климатика. И, честно казано, до гуша ни дойде от бездарни и некадърни паразити. Дори кметът на Варна Иван Портних се засрами и разпореди да се разпусне видният аспаруховски зодиакален кръг, издигнал Белмезова за кмет на района.