Марешки

ВМРО и Каракачанов лъжат, че са спрели Истанбулската конвенция. Тя свободно си шества из българските училища.

При нас постоянно пристигат сигнали от родители и учители. Ето например в учебника по биология и здравно образование за 9-ти клас, написан от девет души, фигурират недвусмислени внушения за хомосексуализъм като „изграждане на трайни връзки с партньор от другия или от същия пол“.

Никой не контролира как НПО-та с джендър проекти шестват из българските училища и тихомълком прокарват тази идеология – пускат се допитвания, в които се допуска друг пол, освен мъжки и женски, правят се анкети като „Училище без насилие и стереотипи, основани на пола“, в които се задават безумни въпроси на децата, които съвсем объркват представата им какви са.  В същото време тези, които се бият в гърдите, че са патриоти – Каракачанов и Симеонов, си мълчат, което е ясен знак за политическа подкрепа.

Добре, че са се кръстили Обединени патриоти, а не българските патриоти. Защото действията им са срамни и за патриотизма, и за избирателите им. Както казва Волен Сидеров те са представители на Сорос за България. Вероятно има сериозни основания, за да го твърди.

  Съдът събира всички присъди на Волен Сидеров, той иска да чисти паметници