Веселин Марешки

Лидерът на ВОЛЯ и зам.-председател на НС призова за смирение партиите от статуквото

Веселин Марешки призова от трибуната на Народното събрание за по-голямо смирение и самокритика всички, които са участвали в разграбването на България през прехода – всички, които са виновни за бедността и несигурността на хората.

„Ние от ПП ВОЛЯ сме истинските, неподправени демократи и родолюбци и ще работим само за едно – за повишаването на стандарта на живот на българския гражданин във всичките му компоненти – доходи, сигурност, достойно здравеопазване, образование, възможността на всеки човек да се развива, каза при откриването на новия парламентарен сезон Веселин Марешки. Той пожела на българския народ по-добри политици, които да се грижат за неговото добруване.

„Благополучието, което се излъчва в пленарната зала, в което няма нищо лошо, нека да стига до все повече български граждани“, заяви още лидерът на ВОЛЯ. Той призова парламентаристите да работят по-всеотдайно, за да може повече граждани във всеки един град – от най-големите до най-малките до последното село, да бъдат така успешни.

  Марешки: Искам Варна да бъде най-развитият град в Европа