Веселин Марешки: Корнелия Нинова излъга за т.нар. лидерска среща

В ефира на Нова телевизия тази сутрин, по повод изпратено от нея писмо до лидерите на парламентарни групи за среща по темата за ревизия на приватизацията, Корнелия Нинова заяви, че цитирам: „ всички са се разбягали като мишоци“ и никой не й е отговорил.

Държа да се знае истината. От ВОЛЯ й изпратихме писмен отговор още същия ден, в който получихме поканата й –29 ноември 2017 г.

В писмото подчертаваме, че сме готови за такава среща на 6 или 7 декември, както тя предлага. Ние сме категорични в позицията си, че трябва да бъде осветени всички сделки на прехода.

Убеден съм, че за да има коректно и ефективно партньорство в политиката, не трябва да има лъжи! Разбирам усилията на г-жа Нинова да гради имидж на БСП като единствена алтернатива на ГЕРБ, но за нас всички, които са управлявали страната през прехода (някои сега са извън парламента, други са в него), са еднакво отговорни за ограбването на народа и за изпадането на България до положение на най-бедната държава в Европейския съюз – да няма достойни пенсии, да напускат лекарите, да е смазан малкият и среден бизнес, младежите да не виждат перспектива в Родината си…. За всички вече става ясно, че единствената реална алтернатива на статуквото и порочните управленски практики на прехода е ВОЛЯ.

 

ИЗПРАТИ НОВИНА: ТУК или на страницата ни във Фейсбук

Вашият коментар