Вашият точен хороскоп за 9.01.2017

хороскоп

Овен

През периода е най-добре да се занимавате с постигането на вътрешна хармония и мир. За това при всяка възможност излизайте сред природата и се движете. Избягвайте конфликти. Днешният ден ще е изпълнен с разговори, срещи, пътувания. Стремете се да правите всичко с лекота.

Телец

Възможно е заради създалата се в дома ви ситуация да се наложи да се приспособите и да направите някои компромиси, за да успеете да постигнете известен баланс. Денят е най-добър за учене, за посещения на лекции, семинари, за пътувания и/или работа, за комуникация с чужденци.

Близнаци

През днешния ден е възможно настроенията ви да бъдат променливи, а също и да ви тегли към почивка. Направете нещо за външния си вид и за емоционалното си състояние – нещо което ви зарежда, приятно е и ви носи радост. Може да общувате активно с хора и да пътувате.

Рак

Ден, в който ще бъде най-добре да останете насаме със себе си, да се занимавате с медитация, с изкуство, въобще – с всичко, което ви зарежда и ви тонизира. Тъй като са възможни конфликти с шефа, най-хубаво ще бъде през този ден на работното ви място да не се случва нищо важно.

  Вашият хороскоп за 13.08.2016

Лъв

През периода ще сте се фокусирали върху работата. Днес не е време да контактувате или да работите с хора от чужбина – възможно е успехите ви да бъдат по-малко от обикновено. Ако предпочетете да обърнете внимание на дома си и на хората в него, никак няма да сгрешите. Проявявайте умереност, не се претоварвайте.

Дева

Обърнете внимание на кариерата си и на обществения статут, до който сте стигнали. Може да пътувате и да водите успешно преговори, постарайте се да се движите достатъчно. Има риск от конфликти или неразбирателства както с вашия партньор, така и при отношения с чужбина и заради това днес не се фокусирайте особено в тези сфери.

Везни

Възможни са конфликти или с партньора, или на работното място, или свързани с пътувания. През днешния ден най-доброто, което бихте могли да направите, е да се обърнете към себе си и да намерите толкова важния за вас вътрешен баланс. Ако запазите спокойствие, ще се насочите към най-верните решения.

  Вашият точен хороскоп за 12.05.2017

Скопион

В днешния ден внимавайте за конфликти с партньора си. Ще ви балансират и ще ви зареждат заниманията със спорт, упражняването на енергийни и духовни практики – йога, тай чи, карате, медитации или каквото ви привлича в тази сфера. Възможно е да се занимавате с банки или да управлявате чужди пари.

Стрелец

Погрижете се за партньора/партньорката си, говорете си и споделяйте, правете заедно неща, които са ви интересни! По-интересно ще ви е, ако сте в приятелския си кръг, но се опитайте да намерите баланса с лекота и гъвкавост – тези качества са присъщи за вас, просто ги проявете!

Козирог

В днешния ден е хубаво да разнообразите ежедневието си с нещо, което ви е приятно – с някое свое хоби, което отдавна не сте практикували, или да се видите с любими за вас хора. Колкото по-творчески подхождате и се противопоставяте на рутината през днешния ден, толкова по-удовлетворени ще се почувствате.

Водолей

  Вашият точен хороскоп за 3.09.2016

В днешния ден е най-подходящо да обърнете внимание на дома си и на хората в него – разговаряйте, правете заедно каквото обичате. Пробвайте да вършите рутинните задачи с лекота и се опитайте да ги изпълнявате по различен начин – и без това новото и оригиналното ви привличат: измислете нещо интересно и включете хората от дома си.

Риби

Внимавайте да не избухнат конфликти както между вас и хората в дома ви, така и с тези, които ви заобикалят. Шофирайте внимателно. Днес не е време за водене на преговори и за активна комуникация. Вместо това най-добре ще бъде, ако се фокусирате върху себе си, върху своите потребности и желания.

Източник: Edna.bg

 

ИЗПРАТИ НОВИНА: ТУК или на страницата ни във Фейсбук

Вашият коментар