Вашият точен хороскоп за 9.01.2017

хороскоп

Овен

През периода е най-добре да се занимавате с постигането на вътрешна хармония и мир. За това при всяка възможност излизайте сред природата и се движете. Избягвайте конфликти. Днешният ден ще е изпълнен с разговори, срещи, пътувания. Стремете се да правите всичко с лекота.

Телец

Възможно е заради създалата се в дома ви ситуация да се наложи да се приспособите и да направите някои компромиси, за да успеете да постигнете известен баланс. Денят е най-добър за учене, за посещения на лекции, семинари, за пътувания и/или работа, за комуникация с чужденци.

Близнаци

През днешния ден е възможно настроенията ви да бъдат променливи, а също и да ви тегли към почивка. Направете нещо за външния си вид и за емоционалното си състояние – нещо което ви зарежда, приятно е и ви носи радост. Може да общувате активно с хора и да пътувате.

Рак

  Вашият точен хороскоп за 22 февруари 2017

Ден, в който ще бъде най-добре да останете насаме със себе си, да се занимавате с медитация, с изкуство, въобще – с всичко, което ви зарежда и ви тонизира. Тъй като са възможни конфликти с шефа, най-хубаво ще бъде през този ден на работното ви място да не се случва нищо важно.

Лъв

През периода ще сте се фокусирали върху работата. Днес не е време да контактувате или да работите с хора от чужбина – възможно е успехите ви да бъдат по-малко от обикновено. Ако предпочетете да обърнете внимание на дома си и на хората в него, никак няма да сгрешите. Проявявайте умереност, не се претоварвайте.

Дева

Обърнете внимание на кариерата си и на обществения статут, до който сте стигнали. Може да пътувате и да водите успешно преговори, постарайте се да се движите достатъчно. Има риск от конфликти или неразбирателства както с вашия партньор, така и при отношения с чужбина и заради това днес не се фокусирайте особено в тези сфери.

  Вашият точен хороскоп за 9 март 2017

Везни

Възможни са конфликти или с партньора, или на работното място, или свързани с пътувания. През днешния ден най-доброто, което бихте могли да направите, е да се обърнете към себе си и да намерите толкова важния за вас вътрешен баланс. Ако запазите спокойствие, ще се насочите към най-верните решения.

Скопион

В днешния ден внимавайте за конфликти с партньора си. Ще ви балансират и ще ви зареждат заниманията със спорт, упражняването на енергийни и духовни практики – йога, тай чи, карате, медитации или каквото ви привлича в тази сфера. Възможно е да се занимавате с банки или да управлявате чужди пари.

Стрелец

Погрижете се за партньора/партньорката си, говорете си и споделяйте, правете заедно неща, които са ви интересни! По-интересно ще ви е, ако сте в приятелския си кръг, но се опитайте да намерите баланса с лекота и гъвкавост – тези качества са присъщи за вас, просто ги проявете!

Козирог

В днешния ден е хубаво да разнообразите ежедневието си с нещо, което ви е приятно – с някое свое хоби, което отдавна не сте практикували, или да се видите с любими за вас хора. Колкото по-творчески подхождате и се противопоставяте на рутината през днешния ден, толкова по-удовлетворени ще се почувствате.

  Вашият точен хороскоп за 27.01.2017

Водолей

В днешния ден е най-подходящо да обърнете внимание на дома си и на хората в него – разговаряйте, правете заедно каквото обичате. Пробвайте да вършите рутинните задачи с лекота и се опитайте да ги изпълнявате по различен начин – и без това новото и оригиналното ви привличат: измислете нещо интересно и включете хората от дома си.

Риби

Внимавайте да не избухнат конфликти както между вас и хората в дома ви, така и с тези, които ви заобикалят. Шофирайте внимателно. Днес не е време за водене на преговори и за активна комуникация. Вместо това най-добре ще бъде, ако се фокусирате върху себе си, върху своите потребности и желания.

Източник: Edna.bg

 

ИЗПРАТИ НОВИНА: ТУК или на страницата ни във Фейсбук

Вашият коментар