Вашият точен хороскоп за 6.01.2017

хороскоп

Овен

Ден, в който ще се открие възможност да научите нещо ново, и то от партньора си, независимо дали става дума за бизнес- или за делови партньор. Вместо да се карате, защото сте на различни мнения, опитайте се да промените гледната си точка и да разберете чуждата – подобен подход винаги обогатява съзнанието на човек и му осигурява по-добър избор как да реагира. Направете за себе си нещо, което обичате и ви радва.

Телец

Около вас има много приятели, близки и познати. Те ще ви помагат, когато се нуждаете от подкрепата им, но едновременно с това е необходимо да внимавате при избора на своите приятели, защото има вероятност и да пострадате заради тях. През периода ще бъдете силни, интуитивни и жертвоготовни.

Близнаци

Добър период за връщане на стари заеми, за уреждане на наследство, като цяло – за занимания с финансови теми. Възможно е на съвсем случаен принцип да получите пари, които не сте очаквали. Насочете вниманието си навътре към себе си – там е мястото на истинското удовлетворение.

  Вашият точен хороскоп за 10.09.2016

Рак

Днешния ден посветете на дома си и на хората в него. Никой друг както вас не умее да създава подобни душевна атмосфера и уют. И помнете: най-напред вие, а не външни фактори определяте собственото си състояние – едва след като осъзнаете това, бихте могли да споделите с останалите как се чувствате. Намерете време и за почивка.

Лъв

Днес ще проявявате висока активност в професионален план – смели сте и не се притеснявате да действате с размах. Ако работите с чужбина, внимавайте да не влезете в конфликтни отношения. Всичкото останало време е за любимите ви хора, за децата, за отдих и за развлечения.

Дева

Отделете време за приятелите си – с тях ще ви бъде най-добре през днешния ден. Ако имате възможност да пътувате заедно или да посетите интересни мероприятия, още по-добре. През периода акцентът ще падне върху отношенията с партньора/партньорката ви.

Везни

Днес ще се чувствате добре – балансирани и спокойни. Добър ден за бизнес и за занимания с финанси. Обърнете внимание на професионалното си развитие – днешният ден е благоприятен да постигнете положителни резултати и там.

  Вашият хороскоп за 8.08.2016

Скорпион

Погрижете се добре за нуждите на човека до себе си – през днешния ден това е най-актуалната тема. Създайте комфорт и уютна атмосфера и се радвайте на отношенията си. Бъдете внимателни, когато шофирате или си имате работа с документи.

Стрелец

Чудесен ден за пътувания за удоволствие и за посещение на интересни и увлекателни семинари и лекции. Успешно бихте могли да изложите собствената си философия, като споделите творческите си стремежи. Мотото ви да е „Живей и остави другите да живеят“.

Козирог

Днес ще проявите силна воля да реализирате плановете си, но за да сте напълно удовлетворени, добре би било да се уедините и да прецените помагат ли тези планове да изпитвате радост и щастие от живота. Ако искате да сте успешни, нужно е да намирате удовлетворение в това, което правите. Денят е подходящ за медитации, както и да си направите равносметка, да обърнете поглед назад и да размишлявате по философски теми.

  Вашият точен хороскоп за 23.08.2016

Водолей

Днес бъдете особено внимателни във финансовите си дела и не поемайте никакви рискове, за да не ви се случат неприятни изненади. В отношенията с партньора/партньорката си ще се чувствате добре. Не се претоварвайте с работа – намерете време за почивка.

Риби

Днес внимавайте, когато харчите пари – чужди или вашите. Грижете се добре за здравето си и не прекалявайте с нищо.  Разходка сред природата или практикуването на някакъв спорт ще ви балансира и тонизира. През периода може да разчитате на симпатиите на околните: силни и привлекателни сте.

Източник: Edna.bg

 

ИЗПРАТИ НОВИНА: ТУК или на страницата ни във Фейсбук

Вашият коментар