Вашият точен хороскоп за 21.04.2017

Зодиак

gnpremier

Овен

За вас започва период, изпълнен с повече движение, със срещи и общуване. Ще изпитвате лекота и ще имате способността лесно да се разбирате с околните. Но все още не е време за преговори, за сключване на сделки и за нови начинания.

Телец

Днес може да обмислите своите служебни ангажименти и промените в работата, ако имате намерение да ги правите. Времето за всякакви действия ще настъпи след 3 май. Обърнете внимание на хората от приятелския си кръг.

Близнаци

Знаете, че периодът е подходящ за вътрешна активност, да се концентрирате и добре да обмисляте и глобалните теми, и тези от ежедневието. Моментът е много силен: като сте отворени към новото, обогатявайте възгледите си и разширявайте кръгозора си.

Рак

Ден, добър за пътувания, но до места, които са ви познати и вече сте посещавали, за срещи със стари приятели и с хората в групите, в които членувате или участвате. В партньорските ви отношения също ще има предпоставки да постигнете разбирателство.

  Вашият точен хороскоп за 19.10.2016

Лъв

Ако днес искате да правите някакви промени, да излезете от определено положение или да прекратите отношения, които не се развиват и не ви учат на нищо, добре ще е да го правите спокойно и обмислено. Погледнете отстрани ситуацията, в която сте попаднали, и вземете обективно решение.

Дева

Добро време за рутинна работа, като следвате навиците си. В делата си се стремете се към служене и това ще ви донесе удовлетворение. Хуманността и обективността са качествата, на които може да се опрете през днешния ден.

Везни

Днешният ден е рисков – внимавайте да не възникнат конфликти и неразбирателства с хората в дома ви. Не са препоръчителни пътувания и контакти или работа с чужденци – така че, ако има възможност, отложете тези начинания.

Скорпион

Денят не е никак подходящ за работа и отношения с чужденци, както и за пътувания – ако се налага да го правите, заложете на сигурните контакти и на посещенията на добре познати ви места. Стремете се всичко, което се случва, да обогатява вижданията ви.

  Вашият точен хороскоп за 1.05.2017

Стрелец

Денят е подходящ за кратки пътувания, за учене, за срещи със стари познайници и като цяло – за по-активно движение. Отделете време за хората от приятелския си кръг и не забравяйте човека до себе си – в днешния ден може да постигнете хармония във взаимоотношенията си.

Козирог

Днес се стремете да не се поддавате на емоции – най-добре ще е да се държите овладяно и спокойно. Намерете време за хората от приятелския си кръг и обмислете проектите си и целите, които сте поставили пред себе си.

Водолей

Денят е добър за изпълнение на ежедневните ви рутинни занимания, за отдих и развлечения. Стремете се да сте центрирани в себе си и да не се влияете толкова много от външния свят, не се засягайте и не приемайте нищо лично.

Риби

Добър ден да останете по-дълго насаме със себе си, да подредите мислите си и да позволите на нещата просто да бъдат такива каквито са. Стремете се да проявявате разбиране, усещането си за единството на всичко, което ви заобикаля, приемайте го. За това може да си помогнете с духовни практики.

  Вашият точен хороскоп за 28.09.2016

Източник: Edna.bg

 

ИЗПРАТИ НОВИНА: ТУК или на страницата ни във Фейсбук

Вашият коментар