Вашият точен хороскоп за 20.04.2017

Зодиак

gnpremier

Овен

Днешният ден е подходящ за довършване на делата, които сте започнали да реализирате, както и да обмисляте финансови теми, свързани с бизнеса ви. Следвайки навиците си и без да започвате нищо ново и важно, посветете деня на рутинни дейности.

Телец

Денят е добър за оправяне на сметки, за приключване на служебни дела и за довършителни работи. Може да се видите със стари познати или да пътувате, но нека е до места, които вече сте посещавали. За вас стартира период, в който ще придобиете нови сили и ще почувствате по-голяма увереност в себе си.

Близнаци

Денят е подходящ да обърнете по-голямо внимание на дома си и на хората в него. Създайте комфортна и успокояваща атмосфера, която да ви зарежда и балансира. Силно препоръчителни за вас са медитациите и всичко свързано с духовни практики.

Рак

Днешният ден е подходящ за пътувания и бизнес или отношения с хора от чужбина, но при условие, че не стартирате нещо ново, а по-скоро да довършвате стари дела или да пътувате до познати ви места. В професионален план е възможно да попаднете в благоприятни ситуации, но при същата уговорка.

  Вашият точен хороскоп за 14.02.2017

Лъв

Започва период, в който ще се чувствате по-спокойни и улегнали. В професионално отношение по-скоро се стремете да стабилизирате нещата, а не стартирайте нови начинания: това ще ви се удава и ще ви донесе усещане за сигурност.

Дева

Днешният ден е подходящ за пътувания, за учене, за работа и отношения с хора в чужбина –но трябва посещавате места, на които вече сте били, и общувате хора, които познавате отпреди. Вашата планета управител все още е ретроградна – не започвайте нищо ново!

Везни

Денят е подходящ да обърнете по-голямо внимание на собствените си потребности и желания. Отдайте се на хобито си, направете нещо, което ви носи радост и удоволствие, опитайте се да изразите същността си по творчески начин – това ще ви донесе удовлетворение.

Скорпион

Ден, в който няма да изпитвате особена необходимост да се случва нещо съществено и значимо. Може да обмислите да вземете решения относно партньорските си отношения или да си поговорите с човека до себе си и да изясните някои стари теми и ситуации.

  Вашият точен хороскоп за 23.11.2016

Стрелец

Днешният ден е подходящ за повече срещи и разговори, за движение, за учене, както и за кратки пътувания, но условието е да не се захващате с нищо ново. Вижте се със стари познати, посетете роднини или пътувайте до място, където вече сте били.

Козирог

Денят не е подходящ за изяви в професионално отношение и също внимавайте да не възникнат конфликти в партньорските ви взаимоотношения. Не е време за действия, много добре обмисляйте предварително всичко, което ще правите.

Водолей

Денят е за вас самите – обърнете си внимание, погрижете се за външния си вид и за балансираното си емоционално състояние. Доставете си удоволствията, които ви радват и ви зареждат. Време е за почивка, за рутинна ежедневна работа, като следвате навиците си.

Риби

Един рутинен ден, подходящ да се уедините, да се погрижите за здравето си, без да се отклонявате от ежедневните си навици. Може да се срещнете и да си поговорите със стари приятели, а в партньорските си взаимоотношения – да доизясните и изчистите ситуации, възникнали преди време.

  Вашият хороскоп за 25.07.2016

Източник: Edna.bg

 

ИЗПРАТИ НОВИНА: ТУК или на страницата ни във Фейсбук

Вашият коментар