Вашият точен хороскоп за 19.05.2017

Хороскоп

18301148_10208987734279776_2581107089477566010_nОвен

Днес ще е добре да се погрижите за здравословното си състояние, както и да се отдадете на рутинни дела и на изпълнение на всекидневните си ангажименти. Може да свършите повече работа днес, да пътувате или да учите. Вижте се с близки хора или с роднини.

Телец

Днешният ден е подходящ за пътувания, за срещи и разговори с приятели, за учене. Може да обърнете по-голямо внимание на хората в дома си, както и да се изявявате в професионално отношение.

Близнаци

Добър момент за професионални изяви и за издигане на инициативи, свързани с кариерата ви и с общественото ви положение. Отделете също така достатъчно време за хората от близкото си обкръжение, за срещи и разговори, за кратки пътувания.

Рак

Денят е добър за работа по проекти и за домашни дела. Отделете време на хората от екипа си и на тези от вашето приятелско обкръжение. Време за учене, за работа и контакти с хора от чужбина, както и за професионални изяви.

  Вашият точен хороскоп за 17.04.2017

Лъв

Ден за изяви в професионален план, за срещи и разговори, за кратки пътувания. Подходящо време за йога, духовни практики и водни процедури. Плуването и близостта до водни пространства ще ви се отразяват благоприятно.

Дева

Денят е благоприятен за постигане на хармония и разбирателство в партньорските ви взаимоотношения. Също така може да учите или да пътувате заедно с човека до себе си, да обогатявате взаимно вижданията си чрез споделени преживявания.

Везни

Добър ден за работа и за изяви в професионално отношение. Може да се занимавате с финанси и бизнес, както и да пътувате. Йога, медитации и всякакви практики – енергийни или духовни, ще ви се отразят добре.

Скорпион

Ден за домашни дела, за вашите хобита, за спорт, за отдих и забавления. Ако сте творец, вдъхновението ще ви съпътства. Ако не сте, опитайте се да внесете творчески подход във всичко, с което се занимавате. Отделете време за любимите си същества.

Стрелец

  Вашият точен хороскоп за 17.03.2017

Днешният ден е подходящ да обърнете по-голямо внимание на хората от близкото си обкръжение. Може да посетите братя, сестри, роднини. Слушайте интуицията си, когато взимате решения. Добър ден за медитации, за плуване и водни процедури.

Козирог

Денят е подходящ да се погрижите за здравето си и да проявите отношение към него. Слушайте интуицията си – усещанията ви най-добре ще ви показват какво е добро за вас и какво не. В отношенията си с околните проявявайте разбиране и приемане.

Водолей

Ден за ежедневните ви ангажименти и за рутинни дейности. Анализирайте навиците си и намерете достатъчно време за срещи и разговори, за кратки пътувания, за хората от приятелския си кръг.

Риби

Ден за уединение и изолация – останете сами в атмосфера, която ви успокоява и балансира, и се обърнете навътре към себе си. Време за съзерцание и медитации. Грижете се добре за здравето си и не се претоварвайте с работа.

Източник: Edna.bg

  Вашият точен хороскоп за 21.08.2016
 

ИЗПРАТИ НОВИНА: ТУК или на страницата ни във Фейсбук

Вашият коментар