Вашият точен хороскоп за 11.01.2017

хороскоп

Овен

Днес в дома си ще се радвате на уют и комфорт. Чувствате се в мир със себе си, радвайте се на всичко, което сте и което имате, оценете мига и се наслаждавайте. Ще усещате емоционална стабилност и пълнота. Все още може да си позволите спокойно да съзерцавате, но скоро ще дойде и моментът за действия.

Телец

Прекрасен ден за повече движение, за кратки пътувания и за активна комуникация. Може да подписвате договори. Посетете братя, сестри, близки и роднини. В дома си ще имате възможността да се наслаждавате на хармония и уют. През периода ще сте все така посветени на реализацията на бъдещите си планове.

Близнаци

Днес ще се стремите да постигнете хармония и разбирателство с хората от екипа си и в работата, въпреки че там са възможни промени. Вероятно е да започнат да ви занимават и финансови теми. Хубав ден за изграждане на нов навик – едновременно приятен и полезен за здравето ви.

Рак

Днес ще бъдете в хармония със себе си, ако спортувате, отдавате се на творчески дела и посвещавате часове на любимите си хора. В професионален план може да постигнете много добри резултати, ако слушате интуицията си. Луната е във вашия знак и бихте могли да направите нещо за себе си, за външния си вид. Водни процедури също ще ви се отразят добре.

  Вашият точен хороскоп за 29.09.2016

Лъв

Днес може да пътувате, да стартирате някакъв учебен процес – посещение на семинар или курс, да четете книги, които обогатяват и разширяват кръгозора ви. Активността ще съпътства тези от вас, които поддържате контакти или работите с чуждестранни партньори.  Бъдете умерени и не прекалявайте с работата.

Дева

Днес обърнете внимание на приятелите си. Помислете какво бихте желали да постигнете в бъдеще и съставете план как да го реализирате. Най-добрият критерий при определянето на бъдещите ви цели е дали чувствате радост и удовлетворение, когато вършите нещо и дали го приемате като свое.

Везни

Хармония и пълноценни отношения както на работното ви място, така и във връзката ви с човека до вас – така че ще може да избирате накъде да насочите вниманието си през днешния ден. Ще сте удовлетворени емоционално, ще проявявате търпение и ще усещате вътрешен покой.

Скорпион

През днешния ден може да насочите вниманието си върху това да научите нещо ново – било да прочетете книга, да посетите курс или място, което ви е интересно. Бихте могли също така да предприемете пътуване, ако се открие такава възможност. Изберете място, което ви вълнува и неговата атмосфера и ще ви обогати с впечатления.

  Вашият точен хороскоп за 10.10.2016

Стрелец

Днес е възможно да ви занимават финансови теми или бизнесдела – има изгледи да постигнете успехи, ако сте внимателни и прецизни във всичко, което правите. Много добре ще ви се отрази упражняването на енергийни практики като йога, чи гун или друга, ако проявявате интерес към това. Приемайте с вяра и лекота промените, които се случват.

Козирог

Днес не е ден да водите важни разговори както с партньора, така и на работното си място. Вместо това открийте спокойно място и намерете време там да се заредите, да се балансирате и да се освободите от нервното напрежение. Бихте могли да предприемете някакво пътуване, ако имате време и възможности за това.

Водолей

Днес на работното ви място активността ще е повишена, но на вас може да ви се иска да си почивате повече – намерете време и за това. Луната е в Рак и всякакви водни процедури биха могли да ви помогнат да се успокоите и да се балансирате както физически, така и емоционално – през периода вие така или иначе се чувствате добре, но няма да ви навреди.

  Вашият точен хороскоп за 21.12.2016

Риби

Денят не е подходящ за важни разговори както в службата, така и с вашия партньор. Подходящ е обаче за някои други занимания, които са ви много приятни – спорт, хоби, игри с децата, забавления и занимания с изкуство. Правете нещата като на игра и няма как да сгрешите. Животът е точно това.

Източник: Edna.bg

 

ИЗПРАТИ НОВИНА: ТУК или на страницата ни във Фейсбук

Вашият коментар