Вашият точен хороскоп за 11.01.2017

хороскоп

Овен

Днес в дома си ще се радвате на уют и комфорт. Чувствате се в мир със себе си, радвайте се на всичко, което сте и което имате, оценете мига и се наслаждавайте. Ще усещате емоционална стабилност и пълнота. Все още може да си позволите спокойно да съзерцавате, но скоро ще дойде и моментът за действия.

Телец

Прекрасен ден за повече движение, за кратки пътувания и за активна комуникация. Може да подписвате договори. Посетете братя, сестри, близки и роднини. В дома си ще имате възможността да се наслаждавате на хармония и уют. През периода ще сте все така посветени на реализацията на бъдещите си планове.

Близнаци

Днес ще се стремите да постигнете хармония и разбирателство с хората от екипа си и в работата, въпреки че там са възможни промени. Вероятно е да започнат да ви занимават и финансови теми. Хубав ден за изграждане на нов навик – едновременно приятен и полезен за здравето ви.

Рак

Днес ще бъдете в хармония със себе си, ако спортувате, отдавате се на творчески дела и посвещавате часове на любимите си хора. В професионален план може да постигнете много добри резултати, ако слушате интуицията си. Луната е във вашия знак и бихте могли да направите нещо за себе си, за външния си вид. Водни процедури също ще ви се отразят добре.

  Вашият точен хороскоп за 5 ноември 2016

Лъв

Днес може да пътувате, да стартирате някакъв учебен процес – посещение на семинар или курс, да четете книги, които обогатяват и разширяват кръгозора ви. Активността ще съпътства тези от вас, които поддържате контакти или работите с чуждестранни партньори.  Бъдете умерени и не прекалявайте с работата.

Дева

Днес обърнете внимание на приятелите си. Помислете какво бихте желали да постигнете в бъдеще и съставете план как да го реализирате. Най-добрият критерий при определянето на бъдещите ви цели е дали чувствате радост и удовлетворение, когато вършите нещо и дали го приемате като свое.

Везни

Хармония и пълноценни отношения както на работното ви място, така и във връзката ви с човека до вас – така че ще може да избирате накъде да насочите вниманието си през днешния ден. Ще сте удовлетворени емоционално, ще проявявате търпение и ще усещате вътрешен покой.

Скорпион

През днешния ден може да насочите вниманието си върху това да научите нещо ново – било да прочетете книга, да посетите курс или място, което ви е интересно. Бихте могли също така да предприемете пътуване, ако се открие такава възможност. Изберете място, което ви вълнува и неговата атмосфера и ще ви обогати с впечатления.

  Вашият точен хороскоп за 14.10.2016

Стрелец

Днес е възможно да ви занимават финансови теми или бизнесдела – има изгледи да постигнете успехи, ако сте внимателни и прецизни във всичко, което правите. Много добре ще ви се отрази упражняването на енергийни практики като йога, чи гун или друга, ако проявявате интерес към това. Приемайте с вяра и лекота промените, които се случват.

Козирог

Днес не е ден да водите важни разговори както с партньора, така и на работното си място. Вместо това открийте спокойно място и намерете време там да се заредите, да се балансирате и да се освободите от нервното напрежение. Бихте могли да предприемете някакво пътуване, ако имате време и възможности за това.

Водолей

Днес на работното ви място активността ще е повишена, но на вас може да ви се иска да си почивате повече – намерете време и за това. Луната е в Рак и всякакви водни процедури биха могли да ви помогнат да се успокоите и да се балансирате както физически, така и емоционално – през периода вие така или иначе се чувствате добре, но няма да ви навреди.

  Вашият точен хороскоп за 28.10.2016

Риби

Денят не е подходящ за важни разговори както в службата, така и с вашия партньор. Подходящ е обаче за някои други занимания, които са ви много приятни – спорт, хоби, игри с децата, забавления и занимания с изкуство. Правете нещата като на игра и няма как да сгрешите. Животът е точно това.

Източник: Edna.bg

 

ИЗПРАТИ НОВИНА: ТУК или на страницата ни във Фейсбук

Вашият коментар