Вашият точен хороскоп за 10.01.2017

Зодиак

Овен

Възможни са разногласия с хора от близкото ви обкръжение, с братя, сестри, а също и в дома ви. Денят ще бъде малко по-напрегнат, добре би било през него да не се случва нищо важно. Ако се налага да подписвате договори, най-подходящо е да изчакате малко.

Телец

Днес бъдете по-внимателни в бизнесделата си и в начинанията си във финансовата сфера като цяло. Най-добър е денят отново за работа и контакти с чужбина, за учене и пътувания. Опитайте да проявявате гъвкавост във всяка дейност, в която участвате – макар да не е най-характерната ви черта, ще ви бъде от полза.

Близнаци

През днешния ден няма да е добре да изваждате на дневен ред темата за взаимоотношенията с партньора/партньорката си. Точно по тази причина е потребно предварително и осъзнато да се стремите да постигнете хармония там. Луната все още ще е във вашия знак: ще сте адаптивни и ще вършите всичко с лекота. Най-добре насочете вниманието си към своите приятели.

  Вашият точен хороскоп за 21.04.2017

Рак

Ден за любимите ви хора, за вашето хоби, за активни занимания със спорт и/или изкуство. Отделете време за децата си. Ако искате да говорите за нещо с човека до себе си, най-добре изчакайте малко. Грижете се добре за здравето си през периода, най-вече като не прекалявате с каквото и да било.

Лъв

Най-добре ще бъде днешният ден да мине тихо, спокойно и неусетно. Почетете книга, срещнете се с приятели или се разходете в планината. Възможно е между вас и колегите ви да възникнат неразбирателства – затова проявете гъвкавост. Въпреки силната воля, която имате, опитайте да не се налагате над околните.

Дева

Днес вече бихте могли да обърнете по-голямо внимание на взаимоотношенията с човека до себе си, но приятелският ви кръг няма да бъде подходящо място да се изявявате. Посетете братя, сестри, близки и роднини; също бихте могли да предприемете кратко пътуване или да научите нещо, което ви е интересно.

Везни

През днешния ден не е подходящо да провеждате важни разговори както с хората в дома си, така и с вашия шеф. Но бързо ще излезете от тази ситуация. Направете нещо за себе си, за външния си вид. Потребно е да осмислите, че така нареченият здравословен егоизъм помага да се чувствате добре и е полезен както за вас, така и за околните.

  Вашият точен хороскоп за 25.01.2017

Скорпион

Денят не е подходящ за поемане на рискове от какъвто и да било характер, особено ако сте хазартно настроени или сте решили да се занимавате с финанси. От всички зодиакални знаци представителите на вашия са най-склонни да изпадат в крайности – добре е, знаейки това, през днешния ден да се стремите да вършите всичко с лекота и спокойствие.

Стрелец

Още един хубав ден за отношенията с човека до вас, така че – отделете им време. Ако работите с банки, взимате кредити и извършвате всякакви финансови операции, ще може да разчитате на бързия си ум, на приспособимостта си и ще постигнете успехи.

Козирог

Намерете време да се погрижите за здравето си. И не се претоварвайте с работа: вие имате нагласа да прекалявате в тази сфера от живота си. Направете нещо полезно и приятно за тялото и за душата си. Внимавайте в отношенията ви с партньора/партньорката да не възникнат конфликтни ситуации.

  Вашият точен хороскоп за 10.03.2017

Водолей

Подходящо е да посветите деня на занимания със спорт, на хоби, на отдих и на забавления. Намерете време за любимите хора, поиграйте с децата си. Търсете новото и различното в ситуациите или сами го създайте. Все така са възможни изненадващи промени във финансово отношение.

Риби

Възможно е в службата ви да се породят неразбирателства или конфликти. Ето защо по-добре би било в днешния ден да се фокусирате върху творчество и спорт, да намерите и време за почивка. Представителите на вашия знак силно сте теглени от духовното – по тази причина е добре духовните практики да присъстват в ежедневието ви.

Източник: Edna.bg

 

ИЗПРАТИ НОВИНА: ТУК или на страницата ни във Фейсбук

Вашият коментар