Задържани Клуб Силикон Пловдив

Тримата задържани заради работещия като бардак пловдивски стриптийз бар „Силикон клуб“се връщат в ареста, след като по-рано бяха пуснати под гаранция срещу 5 000 лева, информира Марица.

Собственикът на клуба Димитър Донов, управителят на заведението Николай Димитров и варненският сводник Алит Алит излязоха на свобода на 25 февруари с решение на Районния съд. Окръжният съд в Пловдив обаче днес отмени определението на предходната инстанция.

Спрямо тримата  са повдигнати обвинения  за престъпления, свързани със свеждане към блудствени действия и съвкупление с користна цел на лица от женски пол, извършени  на територията на град Пловдив.   При акцията се оказа, че танцьорките от пилона са предлагали и платени секс услуги.

Окръжният съд взе спрямо Николай Димитров, Димитър Донов и Алит Алит мярка за неотклонение задържане под стража с мотив, че съществува  обосновано предположение тримата обвиняеми да са извършили това, в което са обвинени, и съществува опасност от извършване на престъпление при по-лека мярка за неотклонение.

  Задържаха собственик на заведение в Бургас за склоняване на момичета към сексуални услуги

Определението е окончателно. Тримата обвиняеми бяха задържани в съдебната зала.