Ваня Джаферович стана жертва на недоброжелатели

Бившият футболист Ваня Джаферович стана жертва на хейтърска атака. Злобните коментари в публичното пространство избиват и в реалността. Ваня е заварил колата си сутринта с нарисуван пенис на вратата на багажника. "Трудно ми е да преценя какво е искал да каже авторът, но съм сигурен, че трябва да измия колата", пише Джаферович към фотото, предаде "Телеграф".

Очевидно участието на съпругата му Евгения в "Игри на волята" все още носи негативи за семейството й. Джаферович сподели в интервю за Мон Дьо, че не съжалява за нищо, което е направила в шоуто.

Ваня пък през цялото време защитаваше съпругата си, както всеки мъж би направил. 

По-рано Ваня сподели, че последните месеци са били трудни за семейството му, защото са се сблъскали със смъртта на любим човек, а в същото време е валял непрестанен хейт към тях. "За съжаление през последните няколко месеци получихме и много гадни коментари, заплахи и бяхме тормозени. Повечето от тях бяха написани неграмотно, с необяснима злоба и омраза, което ме кара все повече да губя надежда в това общество. Как може да мразиш някого, след като не го познаваш и си го гледал само по телевизия? Как може да възпитаваш децата си по този начин?", написа Ваня в социалната мрежа.


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар