Коледно пижамено парти се развихри по bTV по никое време – в късната утрин. В предаването „Преди обед” водещите Сашо Кадиев и Деси Стоянова, както и техните гости, се появиха по пижами, но не какви да е, а със специални коледни шарки.

Стилистките на предаването Антония Йорданова и Ирина Денева обясняваха надълго и нашироко за модните тенденции в пижамите за Коледа, които били много популярни на запад и особено в Щатите. Те показаха всички мотиви, десени, шарки, принтове и аксесоари, които вървят с това удобно и практично облекло.

За да са в тон с колежките си, които показаха с какви тематични дрехи посрещат световните знаменитости празниците, Деси и Сашо също се бяха барнали в коледни пижами. Като допълнение всички бяха с много важен аксесоар – огромни пантофи със забавни форми. За всеки случай Сашо Кадиев реши да сложи и червено-бяла зимна шапка.

Цяла седмица пък двамата водещи се появяваха пред камерите с дебели коледни пуловери. То не бяха еленчета, елхички, снежни човечета и други картинки по тях, а в едно от предаванията по Кадиев бяха закачени и звънчета, с които той весело подрънкваше.