хоспис на ужасите

Дядо Димитър е видял обява в пенсионерски вестник, в който се предлага да си даде апартамента в замяна на гарсониера в модерен хоспис, където щели да се грижат за него, предаде Нова телевизия.

„Дойдоха едни хора и ми казаха. Искам да ни дадеш един апартамент, а ти ще получиш гарсониера в един хоспис. Отидох там. Дадоха ми доста хапчета, може би 5-6-7 хапчета. Като се събудих след часове, сестрата дойде и започна да ми слага инжекции и ми даде още хапчета“, каза той и добави „Не мога да ви кажа от къде разбрах, че са ми взели имотите. Нямам право“, каза той.

Нотариус в Поморие е изповядал сделката. На дядото са дадени 100 000 лева и след това са били прехвърлени на хосписа. След упояването е подписал документи, но не помни какви.

Припомняме, че докторката на хосписа е била задържана, но заради влошеното й здравословно състояние е настанена в болница. Вчера тя ексклузивно проговори  за скандала.

  Прокуратурата е започнала проверка на цялостната дейност на зам.-министър Цветан Димитров

В хосписа бабите са под ключ и не знаят дали е имало полицейска акцията. Те разказват, че за тях се грижат добре, перат ги, хранят ги и им гладят. „Никой не се държи зле с нас. Тези неща трябва да си ги правя сама, ако съм си вкъщи“.

източник: блиц