Уникум! Шефът на ТМЦ Разград демонстрира изкуството да не ти пука за другите

Избраният от МК на Република България нов шеф на ТМЦ Разград Тодор Мадолев НЕ демонстрира загриженост към хората изживели изключителен стрес от огнения ад по време на път. За сметка на това не пропусна в медийните си изявления да се оплаче и акцентира, че приходите нямало да достигнат очакваното

Репортер на СПЪТНИК в Разград успя да разбере, че всъщност е имало припаднали от уплах хора, че шофьорът на автобуса е демонстрирал и реагирал изключително професионално и благодарение на неговите бързи реакции не е имало жертви. Адът е бил толкова голям, че още хората не могат да спрат сълзите си. Това обаче за г-н Мадолев явно са дребни и незначителни неща. Важни са само приходите от окуцелия след неговото назначаване репертоар на театъра. Уникум!

„Инцидентът проваля програмата ни за ноември, имаме заложени множество гостувания из страната, които при тези обстоятелства не знам дали ще реализираме, а с това и финансовите ни приходи няма да достигнат очакваните“ – коментира новоназначения шеф на ТМЦ Разград – Тодор Мадолев.

С коментар в профила си в социалната мрежа той призова бизнеса в региона да съдейства за осигуряване на транспорт за представленията под въпрос но пропусна отново… най-малкото да благодари на шофьора, че не се е стигнало до още по зловеща и адска трагедия – С молба за съдействие – който може да помогне с транспорт за да не се провали заложената за м. ноември програма на Театрално-музикалния център в Разград“

Извършват ли се тайнствени ритуали против негативна енергия в кабинета на Директора на ТМЦ Разград? Очаквайте неочакваното!

 

ИЗПРАТИ НОВИНА: ТУК или на страницата ни във Фейсбук

Вашият коментар