„Ултра газ Варна“ – качество на цена, с която пестиш месечния си бюджет!

img_8906-2

Къде цените и качество на газ са най-ниски във Варна? Отговорът на този въпрос е елементарен. Естествено, че това е „Ултра газ“.

“Ултра Газ Варна” ЕООД е лицензирана фирма за доставка на газ, изграждане, профилактика и ремонт на газови уреди и съоръжения. Дружеството осъществява следните дейности: покупко-продажба на втечнен газ пропан-бутан, доставка на газ в цистерни, доставка на бутилиран газ пропан-бутан, газифициране.

„Ултра Газ Варна“ ЕООД се стреми към постоянно подобряване и обновяване на предлаганите услуги. Благодарение на годините усилен труд, фирмата се е сдобила с имидж на коректен партньор, както на частните потребители, така и на големите компании.

„Ултра Газ Варна“ ЕООД разполага със собствена база за бутилиране на газ – факт, който гарантира на българските потребители, че получават продукт с най-високо качество. Също така, дружеството притежава собствено оборудване и транспорт. Благодарение на това извършва проектиране, монтаж и поддръжка на газови инсталации и уреди на конкурентни цени!

Персоналът на компанията е висококвалифициран, което му позволява да работи с прецизност и бързина при обработката на всички клиентски поръчки. На своите потребители даваме гаранция за сигурност и обещание за комфорт за години напред. Всяка бутилка е точно напълнена и качествено пломбирана – защото знаем колко важно е да бъдете спокойни!

  "Ултра газ Варна" - качество на цена, с която пестиш месечния си бюджет!

Клиентите на „Ултра Газ Варна“ ЕООД могат да се възползват от огромен брой услуги, подходящи както за ежедневието, така и за бизнеса им. Сред тях са:

1.Безплатна доставка – „Ултра Газ Варна“ ЕООД предлага безплатна доставка на бутилирана газ пропан-бутан. Ние Ви гарантираме сигурност, точно напълнена и пломбирана бутилка, доставка на място в удобно за вас време, обучен и квалифициран персонал.

2. Готвене – Готвенето на газ е предпочитано не само от домакините, но и от професионалните готвачи по света. Всички те знаят, че с готвенето на газ постигат най – качествената обработка на храна, при балансирана температура, позволяваща икономичност, бързина и чистота на термичната обработка.

3. Отопление на хотели, промишлени и жилищни сгради и други – Oтоплението на газ има най- високият коефициент на полезно действие на този вид гориво, около 96%. Газът има много важно предимство: той е екологично чист вид гориво.

4. Газокари и машини с газови бутилки – Основни предимства на газокарите и други машини с газови бутилки са двигатели им от последно поколение, осигуряващи намалена консумация на гориво и ниско ниво на отделяните вредни емисии

  "Ултра газ Варна" - качество на цена, с която пестиш месечния си бюджет!

5. Газостанции – Можете да откриете продуктите на Ултра Газ в търговската ни мрежа.

За повече информация, може да посетите сайа ultragaz.bg или да звъннете на безплатния телефон – 080020900

 

ИЗПРАТИ НОВИНА: ТУК или на страницата ни във Фейсбук

Вашият коментар