Ники Урумов и Михаил Билалов в комедията „Пращална вечеря“

Страхотен комплимент към всички дами отправя Канев център Русенски университет.

Само на 8 март от 12.00 до 18.00 часа от касата в Русенски университет всеки желаещ ще може да закупи специални празнични билети за театралните хитове през март. Местата за комедиите са лимитирани.

Вежте какво предстои:

ПРАЗНИЧНА ТОП ЦЕНА НА БИЛЕТ 8.00 ЛВ.
на 22 март от 19.00 часа, „ВРАЖАЛЕЦ“ комедия от Ст.Л.Костов
С участието на: Любо Нейков, Станимир Гъмов, Албена Павлова, Деси Бакърджиева, Петьо Петков – Шайбата

Една сутрин в китно българско селце пристига вражалец, който предсказва на кмета, попа и двете най-видни девойки, че скоро при тях ще потече река от злато и някой, който е с тънък занаят ще им помогне да го окрият…

Като всички наивници, които я закъсват за пари, елитният квартет на селото се хваща здраво на въдицата и трескаво започва да търси фотографа Манчо, убедени, че той е човекът с тънък занаят и ще им помогне бързо да забогатеят. След като откриват калъпа за правене на фалшиви пари във фотото му, кметът, поп Стайко, Цвета и Босилка са повече от сигурни, че Манчо няма да откаже да ги вземе за сътрудници в неговата печеливша работа.

ПРАЗНИЧНА ТОП ЦЕНА НА БИЛЕТ 8.00 ЛВ. ЗА ДВАМА
на 23 март от 19.00 часа, „ПРОЩАЛНА ВЕЧЕРЯ“ – комедия от Александър Пателиер и Матийо Делапорт
Режисьор: Здравко Митков
С участието на: Михаил Билалов, Николай Урумов, Ана Вълчанова

В Прощална вечеря (с номинации Кристален глобус и Молиер за най-добра пиеса) на масата сядат семейство Пиер и Клотилд Льокьор, които искат да се сбогуват подобаващо със загубените приятелства, помръкнали в работно-семейни-обществени задължения. Уви, нищо не се случва по план. Спектакълът е „комедия за дълбоките сърдечни връзки, достиг­нали прага на своето изчерпване“, казва драматургът Ина Шкарова и сочи с въпрос към нас самите: помним ли наистина колко е важно да се обича, подкрепя и прощава?

ПРАЗНИЧНА ТОП ЦЕНА НА БИЛЕТ 8.00 ЛВ.
на 28 март, 19.00 часа, „ЖЕНА МИ СЕ КАЗВА БОРИС“ – комедия от Рафи Шарт
Режисьор: Владлен Александров
С участието на: Любо Нейков, Станимир Гъмов, Стефан Рядков, Петьо Петков – Шайбата, Ернестина Шинова, Жанина Дончева и Дияна Любенова

Любовница, Съпруг, Съпруга… и един изненадващ любовен четриъгълник. Съдбата изпраща на вратата на палавия Жорж (Станимир Гъмов), Борис (в ролята Любо Нейков). Съпругът вижда шанс да спаси брака си обличайки Борис в дрехите на жена си за да заблуди любовницата решила да разкрие всичко…….

Но „бедствието” Борис забърква поредица от недоразумения в домът на Жорж в които скоро се замесва и една абсурдна провинциална двойка … И публиката остава без дъх от смях.