Съединение Джакпот

Снимка: Марица.бг

Джакпотът от близо 8 млн. лв. е ударен с фиш от 4,40 лв, пуснат в единствения тото пункт

Късметлията, който спечели близо 8 млн. лв. от играта 6 от 49 на Спортния тотализатор, не се яви вчера в тото пункта на града. Въпреки че денят бе почивен, Петрана Антова отвори будката в очакване щастливецът да пристигне и потърси печалбата си. Тя и представител на тотализатора останаха до обяд в очакване.

В Съединение пристигна и водещият предаването Део. Антова, която от 6 г. работи в единствения в Съединение и за съседните села тото пункт, светеше от радост, че пунктът  се е оказал късметлийски за един от клиентите. От радост жената започна да черпи с шоколадови бонбони.

Чувството е страхотно. Призовавам всеки да вярва в късмета си, каза жената, заверила фиша на късметлията. Антова разказа, че чакали до обяд печелившият да се появи, но това не станало.

Знае се, че фишът е пуснат в събота в Съединение. Предполагаме, че е от жител на града или от съседните села на общината, не е изключено да е и някой случайно минаващ през града, предположи Антова.

  36-годишен фризьор от Силистра е щастливецът ударил 3 млн от Тотото

Тя разказа, че последно милионер с печалба от тотализатора в Съединение е имало преди 24 г. Тогава Димитър Попов ударил 1 млн. лв. Скромният и работлив мъж починал миналата година. В града разказват, че след като получил печалбата, дарил голяма сума за ремонт на църквата, както и за училището в Съединение. Днес наследниците му живеят скромно и се занимават със земеделие, разказват в града.

Новината, че новият тото милионер е от Съединение, не даде мира на местните през целия ден вчера. Всички се питаха кой е той. По обяд слух нарочи Иван Генчев от града за щастливеца. Всичко тръгнало от Фейсбук, където пишело, че джакпотът паднал в Съединение и Иван го споделил в социалната мрежа. Познатите му го схванали, че той е късметлията.

Започнаха да ми звънят, да ми честитят дори хора от САЩ, с които не съм се чувал с години, разказа притеснен Генчев.

Как може да спечеля от тото, като не съм пускал фиш от 16 г., питаше мъжът. Той не спираше да обяснява на съгражданите си, които го спираха по улицата, че не той е милионерът.

  Тотото с игри 5 дни в седмицата

„Аз съм комунист, пинтия. Пари за тото не давам, нито разчитам на късмет“, обясни Генчев пред „Марица“.

И да ми се паднат на мен тия милиони, няма да ги взема. Ще ги оставя на улицата. Не искам да ми отрепят децата. Аз живота на семейството си няма да рискувам, коментира Стойка Средева от Съединение. Анка Йонкова пък се надяваше новият тото милионер да е предприемчив и великодушен човек. Да дари част от печалбата си на града.

Ето направиха нова гимназия, до нея има много място, нека направи парк, предложи Йонкова, убедена че рано или късно името му ще излезе наяве.

Източник: Марица.бг