Теодора Духовникова изригна с коментар за К-19

Актрисата Теодора Духовникова винаги е изявявала позицията си по много оригинален начин, а често дори и краен. Оказа се, че тя има мнение и по въпроса на заболелите от К-19 и тези, които тепърва ги чака това изпитание. 

Звездата от "Дяволското гърло" прави паралел между болните и здравите и всъщност кой е в по-добра позиция. Нейните изводи ще ви шокират, но пък трябва да признаем, че има резон в думите й. 

"Оня момент, в който се усещаш, че тайно започваш да завиждаш на всички, които вече са ГО изкарали и им се е махнал тоя ужас от главата. Прекаралите Ковид 19 вече ти се струват като някакви полу-богове, за които деветте кръга на Ада вече не важат, те са само за нас, останалите долу да се гърчим в страх и дезинфекция, а те, полу- боговете се реят свободно и с някакви извънземни тела по улици, кафенета и ресторанти, могат да бъдат прегръщани, о, могат да бъдат дори целувани, искаш да слушаш историите им, превръщат се в предпочитана компания за забавления и спорт, в тяхното изцелено присъствие изтормозената ти душа някак си почива и дори започва да чувства нещо странно- ближният отново е ближен, а не някакъв таен микроб и подъл враг, който може да ти лепне плюнка на бузата...", пише очарователната актриса. 

И довършва мисълта си с: "Вече почти мечтаеш и ти да се включиш в отбора на Новите Човеци, защото тяхно е царството земно в тия вирусни дни, само дето малко те е страх, щото, нали, с тая болест не знаеш коя клечка точно ще изтеглиш и примирено си казваш, абе май по-добре не, ще се погърча още в мъките адови, ще си мъкна дезинфектанта и страха, ще планирам каквото и да е най-много до вдругиден по обед, че после не се знае знае ли се, докато полу-боговете вече обсъждат немислими неща като купона за Нова Година. Някаква мега фантастична утопия ни се случва, в която на Земята има само две раси- на преболедували и на такива, които не са. Прегръщам братята по неволя ...".

show.blitz.bgАвтор: СПЪТНИК
Напиши коментар