Как да разберем дали сме си закупили качествен мълниеприемник с изпреварващо действие?

За осигуряването на ефективна мълниезащита е много важно да бъдат използвани оригинални елементи, тъй като фалшификатите и продуктите с ниско качество увеличават рисковете, които биха могли да доведат до застрашаване живота и здравето на хората, и да допуснат причиняване на щети по сградите и съоръженията.
Поради това, за да се осигури по-голяма надеждност и обслужване, които да носят спокойствие и доверие на клиентите, е активиран формуляр на уебсайта на компанията производител AIDITEC SYSTEMS, чрез който да се валидира гаранцията на мълниеприемниците с изпреварващо действие AIDITEC  със серии ADVANCE, SIGMA и ELECTRON и да се удостовери неговата автентичност. За целта всеки, който желае да верифицира устройството, трябва да посочи:
Модел на мълниеприемника;
Сериен номер;
Сертификат на продукта.
''Диком ООД'' е ексклузивен представител за България на испанския производител AIDITEC SYSTEMS, произвеждащ мълниеприемници с изпреварващо действие AIDITEC със серии ADVANCE, SIGMA и ELECTRON.  
 
При интерес към продуктите на AIDITEC SYSTEMS може да се обадите на: 0889 203 305, или посетете офиса на фирмата в гр. Варна на адрес ул. „Александър Дякович“ 18 – партер.


Автор: Сътрудник
Напиши коментар