iPhone 12 вече е съвместим с 5G мрежата на VIVACOM

Най-актуалните модели iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro и iPhone 12 Pro Max вече са съвместими с 5G мрежата на VIVACOM. За да използват мрежата от пето поколение, потребителите трябва да актуализират смартфона си с последното софтуерно обновление, предоставено от Apple, съобщават от телекома. 

Четирите модела предоставят изключително 5G изживяване - ултра високата скорост, капацитетът и липсата на времезакъснение издигат гледането на видео, геймингът, работата от разстояние на ново равнище.

Клиентите на VIVACOM, които изберат новите модели, ще се насладят на изключителна скорост на изтегляне и качване на видео, по-високо качество на стрийминг, по-отзивчиви игри, интерактивност в реално време в приложения, FaceTime с висока разделителна способност и много други.
До края на март VIVACOM предоставя на съществуващи и нови клиенти на мобилни услуги със съвместимо 5G устройство, закупено от оператора, по 30 000 МВ месечно интернет трафик на максимална скорост. Те са в допълнение към настоящия тарифен план, за да могат потребителите сами да се уверят в предимствата на мрежата от пето поколение.

Като част от водещия телекомуникационен и медиен оператор в Югоизточна Европа United Group, през септември 2020 г. VIVACOM стана първият български телеком, който пусна търговската 5G мрежа в централните части на 27-те областни града по иновативния метод за динамично споделяне на спектъра.

Така потребителите на 4G и 5G споделят една честота и оборудване, което прави услугата широко достъпна и нарежда Виваком сред световни оператори като Swisscom, Play, Vodafone, Verizon и AT&T.
 


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар