Татяна Петрова:
Здравейте, скъпи приятели! Всички вече успяхте да отбележите колко съм отслабнала, поради което ме затрупахте с въпроси и за това как съм го направила. Вече не мога да се справя с всичките писма. Старая се да отговоря на всички, да ви дам надежда, но ако продължава така ще ми се наложи да не ставам от компютъра. Затова реших да напиша тази статия и да отговоря на този важен въпрос. Това не означава, че няма да отговарям на вашите въпроси, просто искам малко да облекча тази задача.

Как отслабнах с 26 кг. ?

Аз отслабнах точно за един МЕСЕЦ! Това е НЕВЕРОЯТЕН РЕЗУЛТАТ, нали?

Как започна всичко?

Никога не съм била от слабите, но напоследък бях доста напълняла… Разбира се, аз реших да отслабна на всяка цена.

Отказах мазни и пържени храни, както и късни нощни закуски. Започнах да тичам сутрин, а вечер да ходя на фитнес. Но вместо да губя тегло, килограмите продължиха да ми се лепят. В един момент аз тежах 89 кг.! Започнах първо една изтощителна диета, след това втора и трета.

Забравих вкуса на месото, хляб, картофи и сладкиши. Ядях изключително плодове, зеленчуци и кисело мляко, пиех само вода. Пробвах всичките най-скъпи чайове за отслабване – нищо не даваше ефект. Свалените килограми се връщаха отново и отново.
Диетите и хапчетата не помагат, а само „изяждаха” моите пари. А спортът дава бавни резултати и изисква много време. Какво да правя? Продължава… / Източник