Театър „Бонини“ ще гостува по покана на театър „Българан“ в морската столица със своя хитов комедиен проект „Нашата голяма френска сватба“, от Жан Жак Брикер и Морис Ласег. Събитието ще се състои на 26 януари 2020 г. от 19.00 часа в зала 1 на ФКЦ.

Организаторите обявиха празнични промо билети, които са в продажба на касите на театър „Българан“ и Фестивален и конгресен център

Критиката твърди, че Жан Жак Брикер и Морис Ласег са едни от най-успешните тандеми в новата френска драматургия. Пиесите им се играят при изключителен зрителски интерес и отдавна са напуснали пределите на Франция. Режисьор на постановката е Асен Блатечки, а в ролите се превъплъщават Герасим Георгиев-Геро, Светлана Бонин, Бойко Кръстанов / Евгени Будинов, Евелин Костова и Христо Бонин.

Дори хората с най-богато и необуздано въображение не могат да си представят невероятните сюжетни обрати, които очакват зрителите в тази съвременна, безкрайно забавна и очарователна френска комедия, в която нищо от личността на героите не е такова, каквото изглежда и до последната изречена дума не престава да изненадва, коментират театралите. Сюжетът разказва за депутат, който се опитва да вдигне рейтинга си с добре обмислен, донякъде абсурден ход, организирайки в един и същи ден сватбата на сина си и своята. Всичко щеше да е чудесно, ако не бе неочакваната поява на загадъчен полковник от американската армия.

на 1 февруари 2020 г. от 19.00 часа ще се играе още един комедиет хит.
„ОСТРОВЪТ“ – комедия от Иво Сиромахов, Режисьор: Съни Сънински
С участието на: Красимир Радков, Иво Сиромахов, Пламен Великов, Стела Ганчева, Съни Сънински, Исабел Божидарова
С извънредното участие на Ансамбъл „Чинари“

Невъобразим смях от налудничавите ситуации, в които всички ние, за добро или лошо, се припознаваме…

МОРСКА ПРЕМИЕРА НА КОМЕДИЯТА „ЖЕНИТБА“ – 19.02.2020

 

Любо Нейков в премиерната комедия „ЖЕНИТБА“