спорт

Тод Маккалък е бивш играч по американски футбол и създател на TMAC FITNESS.

Той се е специализирал в помагането на хора, които са твърде заети, за да поддържат във форма фигурата си. Ние ще ви разкрием курса, който той предлага на клиентите си, пише Profit.bg.

Той включва 20-минутни ежедневни тренировки. Най-ценната валута в наши дни е времето. Как го харчим е от голямо значение.

Поради това много хора решиха да преосмислят начина, по който се отнасят към времето, с което разполагат. Като личен треньор Тод решава, че не иска клиентите му да избират между усилените тренировки и отиването на спортна среща на децата им.

спорт1

Съвременният човек живее с мита, че за да влезе във форма, трябва да тренира усилено всеки ден. Това не е вярно, категоричен е Маккалък. Според него ключът към успеха е в постоянството и балансираното хранене.

1. Правете това, което обичате, и се снабдете с приятел, на когото можете да се доверите.

  Глобалното затопляне- заради месото и зеленчуците

2. Станете фен на интензивните интервални тренировки.

3. Следвайте концепцията „3х20“:

Всеки човек разполага с 3 прозореца от по 20 минути ежедневно. Кога са те? Когато се събужда, когато обядва и след работа.

Ключовият момент е да използвате максимално това време. Консумирайте качествена храна.

Цел: Заложете на истинска храна. Защо? Познавате ли хора, които са качили килограми, защото ядат прекалено много зеле? Нула!

Как: Отговор в три части

Истината е проста. Преди да изберете какво да ядете, запитайте се: Можете ли да го засадите, откъснете или хванете? Ако отговорът е „да“, тогава можете да го изядете.

2. Приготвяне на храната. Заредете хладилника си с протеини. Това означава – пилешко месо, сьомга и др.

3. Спазвайте този модел на хранене: така всяко едно хранене ще е лесно и бързо!

Закуска: Пригответе си протеинов шейк или закуска с яйца. Обяд: Направете си салата или супа. И двете са достатъчно бързи и лесни за приготвяне.

  Задава се най-чаканото лятно събитие във Варна

спорт3

Лека закуска: Заложете на плод, ядки или зеленчуци. Вземете ги със себе си в офиса.

Вечеря: Изберете ястие с протеини и два зеленчука. За да не губите време, докато печете месото, влезте в банята да се изкъпете. Така ще оползотворите времето си максимално!

За да сготвите зеленчуците, използвайте малко зехтин или кокосово месо. Необходими са само 10 минути във фурната.

Сипете си чаша вино. Приятен апетит!