Владимир Левашов

източник: Владимир Левашов
ТОЗИ ПРОСТ МЕТОД ПОМАГА НА 90% ОТ ХОРАТА И Е ДОСТЪПЕН ЗА ВСЕКИ

Здравейте приятели! Искам да споделя полезна информация с всички, които са чували за червени сърбящи петна по кожата, лющещи се нокти и пукнатини по кожата.

Преди 6 месеца успях да се избавя от псориазиса! Постигнах това без скъпи лекарства и сложно лечение. Без лекари, коите само гледат пари да смъкнат. Сам, вкъщи, само за две седмици „унищожих“ хроничния псориазис, който ме мъчеше от години и още – значително подобрих здравословното си състояние.

Излекувах се сам, и сега ще разкажа как вие също можете да се избавите от тези мъки. Сигурно не можете да повярвате в това? Разбира се, трудно е. Просто имам една тайна, за която ще разкажа по-нататък. На вас това също определено ще ви помогне.

Вие също ще можете да се отървете от псориазиса и да живеете пълноценен живот

При мен псориазисът се появи преди 8 години. Тогава работих на един строеж и много силно настинах. И на фона на слабия ми имунитет възникна псориазиса. Освен това имах недолекувани интимни заболявания. Не бяха особено опасни, но все пак ги имах. Освен това, тогава не беше най-спокойния период от живота ми, разделихме се със съпругата ми и вследствие бях много нервен. В крайна сметка, всичко това не по най-добрият начин повлия на имунитетът ми, и ми се появи псориазис. Появиха се червени мехури по кожата, сърбеж, пукнатини на петите, лющене на кожата и разни други неща. Направиха ми анализи, минах преглед, диагнозата ми се подтвърди. От тогава започна моята трудна борба с болестта.

червени мехури по кожата - сърбеж - пукнатини на петите - лющене на кожата

През всичките години на лечение опитах, може би всичко, което е възможно, и процедури, и антибиотици, и мазила, и различни народни средства. Ходих при няколко лекари, ходих дори при светила на медицината, смятани в нашия град за най-добрите. Разбира се, някакви резултати от всичко това все пак имаше – острите прояви на псориазиса изчезваха, но хроничния псориазис, както си го имах, така си и оставаше. Малко да настина, или например, да се почерпя – всичко отново излиза!

Свикнах с това и почти се бях смирил с псориазиса. Но започнаха проблеми с потентността, които, както каза лекарят, са пряко следствие от заболяване и се случват при 90% от мъжете, които имат псориазис. Първо потенцията стана вяла, а след това периодично започна съвсем да изчезва. И тава ме изплаши окончателно. Аз съм само на 47 години и да завърша своя сексуален живот на тази възраст, не бях готов за това.

Заедно с псориазиса дойдоха и проблемите в семейството…

С псориазиса започнаха и проблемите в семейството (вече с втората жена), започнахме често да се караме. Тя е по-млада от мен, нямаме деца (само от първия брак), затова наистина се страхувах, че тя ще ме остави и ще отиде при друг. Всичко вървеше към това. И най-вероятно някога така и щеше да се случи. Аз вече не я възбуждах, защото червените петна по тялото ми не изглеждаха секси, а ако мъжа не я удовлетворява или я удовлетворява лошо, то любовта и постепенно ще угасне, а после ще отиде при друг. Такъв е закона на живота. За щастие това не се случи!

Методът, който ми помогна да запазя семейния и сексуалния си живот, а също така и напълно да се излекувам от псориазиса

Успях не само да запазя семейството си, но и напълно да се избавя от хроничния псориазис! Помогна ми кремът «Psorimilk», който купих само за това, че вече не знаех какво да правя. Но както се оказа, точно той беше най-ефективния. Освен това, ефектът от него усетих почти веднага!

Нормален цвят на кожата на лактите не бях виждал вече 1000 години. Свикнах с тези мехури. И на гърба ми беше пълен ужас. А с крема на сутринта не видях никакви петна. Първо дори си помислих че сънувам, или че още спя. Ами представете си само: живее си човек, цялото му тяло е в мехури и петна. И тук за един ден всичко изчезва. Направо онемях, не вярвах на очите си. Жена ми беше шокирана. С времето от „Psorimilk“ ставаше все по-добре и по-добре.

Кожата ми стана мека и чиста, като на бебе. И започнаха да изчезват всички симптоми на псориазиса. След пълния курс на лечение (повече от 3 седмици) направих анализи и те показаха, че нямам псориазис! Това вече се беше случвало и по-рано, когато се лекувах с антибиотици, но след това псориазиса винаги се връщаше след няколко месеца. Вече минаха повече от 6 месеца, и той не се е появявал. Нито един признак, а за това време на няколко пъти силно се разболявах на работа.

Толкова ми хареса ефекта, че…

Ще бъда честен, все още не мога да повярвам в това, че се отървах от псориазиса. Макар и да е написано на сайта, че кремът е изработен по някаква нова технология, но все пак… В края на краищата наистина той ми помогна, дори по-добре от най-скъпите лекарства и антибиотици. И не само на мен.

Препоръчах този крем на няколко свои познати, които също имаха псориазис (общувах с тях на един от форумите), и на тях този крем им е помогнал. Те също са се отървали от хроничния псориазис, и те също така нямат повече проблеми с кожата. Така че, може с известна сигурност да се каже, че аз не просто имах късмет, а че кремът „Psorimilk“ наистина оказва ефективно лечебно действие. Като цяло, препоръчвам го на всеки, който има проблеми с псориазиса.

Вижте моя снимка:

Владимир Левашов2

Преди по-малко от една година за първи път опитах крема «Psorimilk», и оттогава сякаш съм се подмладил с 10 години. Първият осезаем ефект почувствах още на третия ден. Сърбежът и зачервяването ми минаха. Анализите показваха бавно, но сигурно оздравяване. А месец по-късно, аз летях сякаш ми бяха поникнали криле!

Още за крема «Psorimilk» можете да прочетете тук на ОФИЦИАЛНИЯ САЙТ на дистрибутора в България.

Моля всички приятели, които са опитали и които вече са се излекували – напишете своите коментари.

Много ми е интересно да науча на кого още е помогнал на този крем.