Уникалната суперкомедия „Три сватби и едно възкресение“ предизвика фурор на премиерата във Варна

Поради голевия интерес ще бъде представена на бис във Варна на 27 юни от 21.00 часа в Летен театър. Билетите са в продажба на касата на театър „Българан“ и до неделя ще бъдат преференциални цени – един билет за двама!

Организаторите гарантират 90 мин. смях с любимите актьори от „Скъпи наследници“ София Бобчева и Юлиян Петров. На сцената ще им партнират актьорите от трупата на ДТ „Сава Огнянов“, които са познати на варненската публика от комедията на Теди Москов „Редки тъпанари“ – Ясена Господинова, Ивайло Спасимиров, Кадри Хабил, Дайяна Михайлова, Венцислав Петков, Йовко Кънев, Любомир Кънев. Режисурата е дело на Ивайло Ненов.

И така …

Получаваш покана. Ще има сватба! Цели три! Но има и още… О, не, смърт… възкресение?!?
Три сватби и едно възкресение! Всичко онова, което искаш да видиш в театъра, и нищо от това, което си виждал досега.

Това е историята на супер гладния Марио, който прави и невъзможното, за да се наяде, и дори успява да се влюби. Това е историята на сладката Кармела и нейния Пеперониус, която не отстъпва по съспенс и емоции на никоя сапунена опера.

Това е историята на влюбените Джулия и Алберто, които майсторски успяват да живеят едновременно в малък хотел без да се срещнат нито веднъж.

Това са три любовни истории в гърмящото от сензации градче Росито.

При толкова любов, смъртта няма място… затова нека бъде възкресение! Три сватби и едно възкресение!