Суперхита „Вражалец“ във Варна – такъв, какъвто никога не сте го виждали! Билетите в продажба, местата ограничени!

kare_vrajalec

Изключително силния интерес за суперхита „Вражалец“ принуди организаторите да пуснат ограничен брой места за гастрола във Варна.

ТФ „Мелпомена“ – продуцент на най-касовите театрални комедии в България /“Жена ми се казва Борис“, „Когато котката я няма“, „Големанов“/ този път представя комедията „Вражалец“ с променен актьорски състав. 100% гаранция за здрав смях са звездите Димитър Рачков, Любо Нейков, Албена Павлова, Петьо Петков – Шайбата и Деси Бакърджиева.

„Вражалец“ ще бъде представен във Варна на 14 и 15 юни от 19.30 часа в зала 1 на Фестивален и конгресен център а ограничения брой билети се продават на касите на театър „Българан“ и ФКЦ

vrajalec-smqh-prez-salzi-5

Една сутрин в китно българско селце пристига вражалец, който предсказва на кмета, попа и двете най-видни девойки, че скоро при тях ще потече река от злато и някой, който е с тънък занаят ще им помогне да го окрият…

Като всички наивници, които я закъсват за пари, елитният квартет на селото се хваща здраво на въдицата и трескаво започва да търси фотографа Манчо, убедени, че той е човекът с тънък занаят и ще им помогне бързо да забогатеят. След като откриват калъпа за правене на фалшиви пари във фотото му, кметът, поп Стайко, Цвета и Босилка са повече от сигурни, че Манчо няма да откаже да ги вземе за сътрудници в неговата печеливша работа.

И наистина, когато му казват, че имат доказателства за престъпната му дейност, Манчо признава за правенето на фалшиви пари, но за съжаление не може да им помогне да забогатеят, защото няма вече хартия за печатане на банкноти. В желанието си на всяка цена да се облажат и те от дарбата на фотографа, кмета и попа правят акционерно дружество, с цел да съберат средства за хартията, която се купува от Виена. В това дружество се включват почти всички в селото, без да подозират, че Манчо е един изпечен мошеник, който ще ги докара не само до просешка тояга, но и до прага на отчаянието. И след като го изпращат по живо по здраво с един пълен дюшек пари, не минават и двайсетина дни, когато се получава писмо до Пеньо бармана, в което Манчо споделя на приятеля си, че „по-дружелюбен народ“ от този в селото не е виждал и всички до един стават за карикатури в някой литературен вестник!

img_6614

 

ИЗПРАТИ НОВИНА: ТУК или на страницата ни във Фейсбук

Вашият коментар