20160116_160301

Над сто автомобила се включиха в националния протест срещу политическата система във Варна. Сред тях се открояваше и джип на Съюза на българските командоси.

След като се събраха на сборния си пункт пред „Метро“, протестиращите тръгнаха в две колони към магистрала „Хемус“. Всички те се движеха на бавен ход в посока „София“, но не блокираха напълно трафика. Аварийната лента бе свободна за преминаване за бързащите граждани.

20160116_163812

Полицаи отцепиха движението на входа на аутобана и пренасочиха колите през близката отбивка за Владиславово, с което предпазиха другите автомобили от опасността да попаднат в тапата. Някои от демонстрантите отбиха с автомобилите си, за да споделят публично своето мнение пред медиите.

 

Общинската съветничка Милена Георгиева, която е заместник-председател на районната организация на БСП в Аспарухово, също бе сред демонстрантите и дори се изяви пред телевизиите, но в качеството си на гражданка. След явно пропагандните й слова срещу ГЕРБ, варненски журналист я попита на коя партия симпатизира тя, при което Георгиева отговори, че е общински съветник от БСП.

  Мъж от Варна: Сложих камера и видях кой ми ДУПЧИ с шило гумите (ВИДЕО)