Стивън Спилбърг ще представи новия си полуавтобиографичен филм на кинофестивала в Торонто

Стивън Спилбърг ще представи своя много личен филм "The Fabelmans" на Международния кинофестивал в Торонто през есента, съобщи Асошиейтед прес, позовавайки се на организаторите. 

Това ще бъде световната премиера на филма, за който Спилбърг заяви, че е базиран на ранните му години, и също така ще е първото участие на легендарния режисьор на фестивала.  

Спилбърг е съавтор на историята за съзряването на един млад мъж и една разтърсваща семейна тайна заедно с Тони Кушнер, с когото си сътрудничи и в "Мюнхен", "Линкълн" и "Уестсайдска история". В актьорския състав са Мишел Уилямс, Пол Дейно, Сет Роугън и Джъд Хърш.

Международният кинофестивал в Торонто, който ще се проведе от 8 до 18 септември, вече съобщи, че ще бъде домакин и на световните премиери на филма на Райън Джонсън Glass Onion: A Knives Out Mystery", драмата с Хари Стайлс "Моят полицай" и историческия епос "The Woman King" (Жената-крал) с Вайола Дейвис.

Филмът "The Fabelmans" ще излезе по кината в САЩ на 11 ноември се очаква да бъде сред основните в предстоящия сезон на наградите.

 


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар