Във Варна ще можем да гледаме Стефан Данаилов в ролята на застаряващ годеник на „Актрисата“ на 3 юли от 21.00 часа в Летен театър. Билетите са в продажба на касите на театър „Българан“, ФКЦ и Летен театър.

Стефан Данаилов се завръща на театралната сцена след дългогодишно отсъствие. В петък публиката в Народния театър го аплодира в премиерата на „Актрисата“. Освен актьор Стефан Данаилов е и постановчик на спектакъла, съобщи Българско национално радио.

Бурни аплодисменти в началото и на финала на представлението бяха част от емоцията, защото срещата със Стефан Данаилов е среща с любимия актьор на България. В залата видяхме неговите студенти, приятели и много общественици, които по традиция дойдоха да уважат неговата премиера.

Колко силна може да е магията на театъра? Това е въпросът, чийто отговор търси тази много свежа и забавна комедия. В нея Стефан Данаилов си партнира с Аня Пенчева, Кирил Ефремов, Ненчо Илчев, Павел Иванов и Иван Панев.

„Хората ми казаха, че искат да ме видят на сцената. И аз им обещах, че тази година ще дойда на сцена, ако трябва и с инвалидна количка ще бъде, но ще играя пред тях. Първо ми хареса пиесата, второ ми хареса ролята, защото тя не е централна. Имам три сцени, които във всяко състояние мога да ги изиграя и ми е много приятно. Освен това поканих актьори, които са бивши мои студенти“, каза Ламбо.