Трима световни шампиони откриха Купа Варна

Първият официален отворен шампионат по кикбокс и муай тай „КУПА ВАРНА“ започна днес, 16.04.2016г., в 11:00ч. в гр. Варна, ул. „Никола Й. Вапцаров“ № 9. Адресът е на спортната зала „ХРИСТО БОРИСОВ“, която се намира точно под стадион „Тича“.

На официалното откриване с начален час 12:00ч. участваха нашите трима Световни шампиони по муай тай Димитър Илиев, Кристиян Димитров и Милен Маринов, които преди броени дни се върнаха от най-големия Световен форум проведен в гр. Банкок Кралство Тайланд със златните отличия.

Всеки един от тях бе представен с цялата си спортна история и постигнатите успехи на Европейско и Световно ниво.

На състезанието ще присъства и ВЛАДИМИР ВЪЛЕВ – ПИТБУЛА, който е обявен за номер едно на планетата през 2013г. Трикратен Световен и Европейски шампион по кикбокс и участник в предстоящата гала ULTIMATE PRO FIGHT 5. В екип с Краси Кирилов, Влади ще бъде наставник на състезателите от спортен клуб Боил гр. Варна.

За самото откриване на шампионата бе поканен господин Коста Базитов – заместник кмет на Община Варна, който е ресорен отговорник и за дирекция „Спорт“.

Поканени бяха и директорът на дирекция „Спорт“ Кристиан Димитров, както и целият спортен отдел към Община Варна без чиято помощ осъществяването на това прекрасно събитие не би била невъзможна.
Автор: Атанас Георгиев
Напиши коментар