Илиан Илиев каза кога ще играе новият в Черно море

Треньорът на Черно море Илиан Илиев остана доволен след победата с 2:0 над Берое, качила „моряците“ поне временно на върха в таблицата. Наставникът обясни каква е ситуацията с новото попълнение Брено Тейшейра и сподели, че целта на варненци е да играят добър футбол.

„Мисля, че до 70-а минута някъде правехме каквото трябва. После дадохме инициативата, а не трябва. Много неща стават за 20 минути. Като цяло съм доволен от футболистите. Имаше неизвестност от това, че завършихме добре. Имахме почивка заради паузата, в която не успяхме да играем контрола. Не задържахме нивото, но съм доволен от играчите. Добре бяхме срещу отбор с 3-5-2 и не го оставихме да ни направи ситуации. Когато вкараш е добре, независимо кога. Не трябва да допускаме моменти, в които оставяш инициативата. В някой мач може да ни изиграе лоша шега“, сподели Илиан Илиев след мача.

„Предните години допускахме неприятни резултати. Няма лесни мачове у нас, но се надявам да подхождаме както днес в следващите мачове. Съперникът не е чак такъв дразнител за публиката, но усетихме подкрепа. Точно опитните хора трябва да задържат концентрацията на всички. Имаме двама-трима изпълнители, но помните, че предния мач изтървахме дузпа. Наско засега ги изпълнява добре. Не ни е фикс идея да имаме изпълнител, а да играем добре“, добави наставникът на "моряците".

„С Брено Тейшейра не е добре ситуацията с документите, може би чак след октомврийската пауза ще бъде готов за игра“, каза Илиев за новото попълнение.


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар