Григор Димитров: Никога не е късно да започнеш да спортуваш

Григор Димитров подкрепи кампанията за популяризиране на масовия спорт в България „Спортът е за всички“ на Министерството на младежта и спорта.

"Никога не е късно да започнеш да спортуваш. Важно е за всеки. Вярвам в това. Защото спортът е здраве, мотивация и път към успеха. Аз съм Григор Димитров и подкрепям кампанията на Министерство на младежта и спорта за масовия спорт", казва най-добрият ни тенисист.

Кампанията на Министерството на младежта и спорта „Спортът е за всички“ започна вчера. Големите имена на българския спорт в специално заснети видео материали споделят за избора им да посветят живота си на спорта, за неговата движеща сила и за пътя им към успеха като реализирани личности и спортисти.

„Спортът изгражда уникални качества у нас – учи ни на дисциплина, на труд, да играем честно. Придобиваме самочувствие и увереност. Затова се обръщам към всички българи – намерете време да спортувате, защото това е инвестиция във Вас самите“, призовава министърът на младежта и спорта Димитър Илиев.


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар